Tabu
Image default
lifestyle

AUTOR, primul târg românesc de bijuterie de designer,

Sâmbătă, 4 aprilie, între orele 11.00 – 20.00, cunoscătorii și pasionații de bijuterie contemporană de designer sunt așteptați să descopere nume consacrate, dar și nume noi ale designului românesc de bijuterie, în cadrul unui proiect unic pînă în acest moment în România. Este vorba de AUTOR, primul târg românesc de profil, găzduit de binecunoscutul spațiu sub_Cărturești, din librăria omonimă de pe Bulevardul Magheru.

Declinare firească a expoziției Extins, desfășurată déjà în cadrul a două ediții succesive, 2007 și 2008, AUTOR își propune să aducă publicul față în față cu bijuterii ce au ca miză conceptul, unicitatea, originalitatea și autenticitatea. Accesul nemijlocit la acest gen de bijuterii vine să continue demersul expoziției Extins de a familiariza publicul cu bijuteria de autor, de a crea un spațiu de intimitate cu aceste obiecte și de a pune în valoare nume cunoscute, dar și nume emergente de designeri.

Dan Pierșinaru, inițiatorul proiectului, a considerat că târgul AUTOR este pasul imediat următor după o expoziție precum Extins, încununată de succes în cele două ediții ale sale, și că scoaterea obiectelor din spațiul expozițional nu poate fi decît benefică pentru vizibilitatea bijuteriei de designer. AUTOR reunește nume precum Mihaela Tarhuna, Carla Szabo, Mihaela Zvinca, Andra Lupu, Roxana Davidescu, Ana Wagner, Maria Filipescu, Alina Băncilă, Jennifer Delplanque, Lola Dream Factory, Elena Crișan, Alexandru Lupu, Ioana Matei, Radha, Raluca Drăcea, Oana Pop, Dana Åžtefănoiu, Raluca Buzura, brandurile Acarete, Freevole, ale căror creații vor putea fi achiziționate, la preț de designer, de către toți cei ce vor călca pragul tîrgului.

ARTICOLE SIMILARE

Lady GaGa, rochie sau tort la Brit Awards?

realitatea

SHAKIRA a nascut un baietel! Ce semnifica NUMELE copilului!

Vedete BATUTE de iubiti. Rodica Miron e ultima pe lista

Diviziile imobiliare ale bancilor dicteaza regula jocului

realitatea

Mișcarea Black Lives Matter a ajuns în România

Andreea Ditcov

Ileana Lazariuc, insarcinata cu al treilea copil

Scrie un comentariu