Tabu
Image default
CULTURE Slider

Autorul George R. R. Martin: Game of Thrones ar fi putut avea 13 sezoane

Serialul Game of Thrones, produs de HBO, a înregistrat un succes răsunător. Din păcate, acesta se va încheia anul viitor după difuzarea celui de-al optulea sezon.

George R. R. Martin, autorul cărţilor din care s-au inspirit producătorii, a declarat într-un interviu acordat chiar pe covorul roșu la Gala premiilor Emmy 2018 că serialul Game of Thrones ar fi putut avea 13 sezoane.

„Am fi putut să ajungem până la 11, 12 sau chiar 13 sezoane”, a declarat autorul american, luni seară, pentru Variety. „Dacă aţi citit cărţile mele, ştiţi deja că ele conţin suficient material pentru a produce mai multe sezoane. Însă ei (producătorii serialului TV, n.r.) au tăiat din conţinutul romanelor”, a mau spus George R. R. Martin, cu câteva minute înainte de deschiderea celei de-a 70-a ediţii a galei de decernare a premiilor Primetime Emmy.

„Game of Thrones” este serialul de televiziune care a câştigat cele mai multe premii Emmy în istoria galei, cu 40 de trofee. Între 1996 şi 2011, George R. R. Martin a publicat cinci cărţi în saga fantasy-medievală „Cântec de gheaţă şi foc”. Cel de-al şaselea roman din serie, aşteptat cu nerăbdare de fani, ar putea fi publicat în 2019.

ARTICOLE SIMILARE

Fiica lui Beyonce, Blue Ivy, nominalizată la Premiile Grammy la doar 8 ani

Andreea Damian

Cluj Napoca, introdus de CNN în topul celor mai frumoase orașe cu prea puțini turiști

Andreea Damian

Beyonce a pregătit o surpriză imediat după lansarea documentarului Homecoming

Andreea Damian

Casa de 2,4 mil. $ a cântărețului Robin Thicke, făcută scrum în incendiul din California

Andreea Damian

Reduceri pentru incaltaminte: utilizeaza cupoanele magazinelor online din Romania

realitatea

Coldplay vor în turneu cu Take That

realitatea

Scrie un comentariu