Home > Lifestyle > Travel > Autorulote de cinci stele: cele mai scumpe 9 „case pe roți” din lume

Autorulote de cinci stele: cele mai scumpe 9 „case pe roți” din lume

autorulote

Cu o autorulotă de lux ai tot confortul unui hotel de cinci stele și un motor puternic, care îți satisfac orice capriciu la drum lung. E ideală pentru această perioadă, când se recomandă distanțarea socială pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

Autorulota îți oferă libertate mult mai mare decât o simplă rulotă. Mai mult decât atât, autorulota poate fi condusă exact ca o mașină normală, cu un permis categoria B.

Vânzările de autovehicule de lux vor crește probabil în această vară, având în vedere că cei cu un buget nelimitat doresc să călătorească în siguranță. Multe zboruri sunt anulate, există riscul de a rămâne în hotel și e puțin probabil să iei masa la restaurant, deși o autorulotă ar putea fi soluția perfectă pentru a evada în această vară.

Cele mai opulente autorulote din lume sunt elegante, futuriste și costă mai mult decât o insulă secretă din Maldive. Descoperă în rândurile de mai jos cele mai scumpe autoruloto din lume!

Concorde Centurion 1205 GST – 700.000 de dolari

Descris ca un „castel mobil”, Concorde Centurion 1205 GST este un autovehicul cu adevărat luxos. RV vine în două varietăți, o versiune integrată de lux sau un model parțial integrat de clasă inferioară, ambele oferind niveluri ultime de confort. Ce este și mai bine, Centurion este așezat pe un șasiu Mercedes-Benz Actros 1830 L și are un garaj din spate unde vă puteți depozita mașina.

Are un preț de pornire de 700.000 de dolari, dar poate crește până la 940.000 de dolari, dacă dorești și alte îmbunătățiri. Vei primi o mulțime de accesorii uimitoare: un acoperiș rabatabil integrat, jaluzele electrice automate, multiple panouri solare și un sistem de supraveghere a alarmelor.

Vehiculul are un interior elegant, asemănător unui apartament penthouse de lux, cu finisaje rafinate și decor fascinant. Compania a creat chiar și mobilier special pentru autorulotă.

descoperă mai multe autorulote, pe tabuhighlife.ro


Comenteaza acest articol

Autorulote de cinci stele: cele mai scumpe 9 „case pe roți” din lume

by Andreea Damian   1 min
0