Tabu
Image default
CULTUREWhat's hot

Avantaj Consulting te asteapta la cursuri!

Construirea activa a unei cariere intr-un domeniu atat de dinamic cum este cel IT, presupune un proces de perfectionare continua pentru a putea face fata cu succes solicitarilor si provocarilor din ce in ce mai antrenante de pe piata muncii. Solutia cea mai eficienta pentru aceia dintre dumneavostra care doresc sa isi imbogateasca cunostintele cu informatii relevante este sa invete de la persoane care detin gradul de expertiza necesar. Cursurile acreditate de Web design – Incepator si Avansat, PHP, Javascript, WordPress, Grafica, Tehnica FOTO sau Administrare LINUX pe care Avantaj Consulting le organizeaza de mai bine de zece ani se bazeaza exact pe acest lucru: un feedback continuu intre cursanti si profesori, ce beneficiaza de o vasta experienta profesionala si pedagogica.

Experienta relevanta a fost acumulata prin lucru efectiv in toate aceste domenii si Avantaj Consulting practica indemnul “Invata pentru tine! Invata pentru ceilalti”. Prin urmare, te invata ceea ce stiu ei cel mai bine, intr-o atmosfera prietenoasa, cu profesionalism si dedicatie.

Regula de aur a lui Gladwell afirma ca, pentru ca cineva sa devina expert intr-un domeniu, sunt necesare foarte multe ore de practica, aceasta fiind singura explicatie reala a succesului. Practica acompaniata de pasiune, am putea adauga. Suntem autodidacti sau preferam sa invatam de la persoane care detin deja gradul de expertiza necesar? In ziua de astazi, totul se deruleaza cu o viteza coplestioare, uneori nu dispunem de timpul necesar pentru a ne cufunda pe cat ne dorim in studiu individual. Sub atenta supraveghere a trainerilor Avantaj Consulting, cunostintele dvs. se vor consolida si se vor sedimenta astfel incat, intr-un timp relativ scurt, veti fi capabili sa realizati proiecte complexe de web design, portofolii elocvente cu lucrari de grafica sau fotografie.

Toate resursele firmei – intelectuale, logistice, umane – sunt concentrate pe dorinta indeplinita, confimata de cursanti, de a oferi, cu dedicatie si profesionalism, training de calitate. Pentru fiecare curs in parte au fost dezvoltate programe de studiu complexe, bazate atat pe componenta teoretica, dar mai ales pe exercitii si pe proiecte cu aplicabilitate practica imediata.

Publicul Avantaj Consulting ar putea fi descris ca fiind unul dornic sa studieze, sa isi dezvolte cunostintele, sa aprofundeze, sa se perfectioneze. Este vorba despre oameni care doresc sa evolueze, atat profesional, cat si personal. Acest proces este facilitat de ei si se mandresc cu foarte multi cursanti care si-au inceput o cariera interesanta sau care au avansat in cariera datorita cursurilor. Oamenii care ajung la ei sunt avizi de cunoastere, la fel ca si ei. Foarte multi sunt pasionati de Grafica, Web design, Fotografie sau devin pasionati atunci cand incep cursurile si constientizeaza cat de ofertante sunt toate aceste domenii.

„Mii de cursanti ne-au trecut pragul pentru a invata de la noi. Cei mai multi, au fost atat de incantati, incat ne-au vizitat de mai multe ori, urmand chiar toate cursurile. Le multumim tuturor din suflet pentru feedback, pentru prietenie, pentru sustinere. Impreuna cu ei, am devenit din ce in ce mai buni. Vom incerca sa ne ridicam tot timpul la nivelul exigentelor cursantilor nostri si chiar sa le depasim.” declara reprezentantul Avantaj Consulting.

Pentru mai multe informatii sau inscrieri, accesati site-ul http://www.avantajconsulting.ro/ !

ARTICOLE SIMILARE

ARTMARK – deschidere de an pe piata de arta

Lansare cu cantec: Thisislife.ro!

realitatea

Giulia – cum are grija de tenul ei, iarna

Chitaristul trupei Voltaj a slabit 40 kg intr-un an! Vezi cum arata

Rocanotherworld Winter Edition ⎢ Festival online de muzică bună

Ciocîrlan

Ce fetita draguta are Pepe!

1 comentariu

Scrie un comentariu