Home > Lifestyle > Stiri > Avantaj serviciu: Pink Diva

Avantaj serviciu: Pink Diva

Până la urmă e un sport tare nobil! Mă uitam cum și-au strâns mâinile cu adversarii, la finalul partidelor, câtă eleganță! E un sport de neegalat, musai trebuie să investim mai mult în aricii noștrii aspiranți! Astăzi l-am văzut pe domnul Å¢iriac, era în loja care-i poartă numele. Åži cred că mai era acolo și Nadia Comăneci, nu sunt așa de sigură, pentru că mi-am uitat ochelarii acasă. Stadionul principal era aproape plin, și când m-am dus să cumpăr bilete la finala de duminică, pentru familia tigrului bengalez de la etajul 4, abia am mai găsit locuri în sectorul E.

Astăzi a fost parada șorturilor! Multe dive, cu șorturi albe sau bleumarin, în balerini Chanel sau Musette și cu genți oversized, în care ar fi încăput un fox terrier, un Jack Russell și doi pincheri. O să-mi cumpăr și eu un port pet, cât de curând! La meciurile de astăzi i-am luat cu mine pe bursucii tripleți. Au jucat tenis de perete în spațiul special amenajat de cei de la Longines, a căror imagine este celebrul Andre Agassi, care a înființat o școală pentru copii, viitori tenismeni. Foarte bună ideea!

Am păstrat pentru tine revista Openului, TENIS PARTENER. Apare zilnic și găsești aici informații utile, o să-ți placă.
Åži am mai primit și revista Tabu, în care apărem noi doi, în fiecare lună. Este chiar ediția din luna august.
O divă în devenire m-a recunoscut și i-am dat un autograf. Am fost foarte emoționată. Parcă am avut o presimțire, m-am îmbrăcat într-o rochie albă cu nasturi bleumarin și mi-am pus ochelarii de soare cu rame roz.

Am fost diva ta! Mâine meciurile încep la ora 13:00, așa că voi avea destul timp ca să pregătesc dulcețurile pentru la iarnă. Gutui, pere, pepene galben și portocale. Mâine seară vii, abia aștept!

Articole asemanatoare
Chanel
Moment savuros la Săptămâna Modei din Paris. Gigi Hadid scoate o intrusă de pe scenă la prezentarea Chanel
chanel
Un fotomodel de succes care a defilat pentru Dior și Chanel s-a făcut bărbat și și-a schimbat numele
Karl Lagerfeld
Geniul excentric şi teribilist al modei a avut o singură iubire iar ea se numește Choupette
blănuri
O mare casă de modă de lux renunţă la produsele din blănuri și piele exotică

Comenteaza acest articol

Avantaj serviciu: Pink Diva

by realitatea   1 min
0