Tabu
Image default
CULTURE Slider

Avatar 2 și 3: James Cameron nu este sigur dacă lumea își dorește să vadă continuările

James Cameron și-a exprimat îngrijorarea că cele două filme care urmează lui Avatar ar putea cădea la proba de la box office.

Regizorul, care a lucrat cu greu la următoarele două părți ale blockbuster-ului său din 2009 (de câțiva ani încoace), a dezvăluit că a fost ușurat să vadă că Avengers: Endgame câștigă atât de mulți bani, încât este „dovada demonstrabilă că oamenii vor mai merge la cinematografe”. El a declarat pentru revista Deadline: „Lucrul care m-a speriat cel mai mult în ceea ce privește crearea Avatar 2 și Avatar 3 a fost că piața s-ar fi putut schimba atât de mult, încât pur și simplu nu mai era posibil să-i atragi pe oamenii care sunt încântați să meargă și să stea într-o cameră întunecată cu o grămadă. de străini și să privească împreună ceva.”

El a pus întrebări dacă Avatar 2 și 3 vor putea atinge același număr de fani pe care l-a făcut Endgame, dar a spus că va „încerca”. “Poate că da, poate că nu, dar ideea este că încă ar putea fi posibil”, a spus el. La lansare, Avatar a devenit cel mai mare film din toate timpurile, dar a fost depășit anul acesta de Endgame. Sequelul Marvel se află acum în fruntea listei cu o valoare estimată de 2,79 miliarde de dolari la box office-ul mondial, urmat de Avatar și Titanic, care a fost regizat și de Cameron.

Anul trecut, el a dezvăluit de ce i-a trebuit atât de mult să înceapă să filmeze filmele, învinovățind tehnologia de capturare a mișcărilor subacvatice – ceva ce susține că „nu a mai fost făcut până acum”. Kate Winslet va apărea în continuări alături de membrii distribuției: Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver și Stephen Lang. Avatar 2 a fost initial anunțat spre a fi lansat în decembrie 2020, dar a fost amânat de curând cu încă un an după achiziționarea Fox de către Disney.

ARTICOLE SIMILARE

Două actrițe vor să distrugă prejudecățile românilor despre hainele second-hand

Ciocîrlan

Jennifer Lopez și Shakira au făcut spectacol în pauza de la Super Bowl

Andreea Damian

Angelina Jolie de România, imagini de colecţie cu ea, bebelușul ei și mama sa

Tabu Tabu

Julio Iglesias va anunta data concertului de la Bucuresti!

realitatea

Mădălina Ghenea va juca în filmul „Gucci”. Ce rol a primit

Andreea Damian

Ariana Grande a renunțat la coada de cal. Arată superb cu părul ei natural

Andreea Damian

1 comentariu

Avatar 2 și 3: ce a spus James Cameron despre continuările mega-producţiei – RO-Stiri.com 15 September 2019 at 2:59

[…] Ce a spus James Cameron despre continuările mega-producţiei, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu