Home > Agenda > Avatar 2 și 3: James Cameron nu este sigur dacă lumea își dorește să vadă continuările

Avatar 2 și 3: James Cameron nu este sigur dacă lumea își dorește să vadă continuările

James Cameron și-a exprimat îngrijorarea că cele două filme care urmează lui Avatar ar putea cădea la proba de la box office.

Regizorul, care a lucrat cu greu la următoarele două părți ale blockbuster-ului său din 2009 (de câțiva ani încoace), a dezvăluit că a fost ușurat să vadă că Avengers: Endgame câștigă atât de mulți bani, încât este „dovada demonstrabilă că oamenii vor mai merge la cinematografe”. El a declarat pentru revista Deadline: „Lucrul care m-a speriat cel mai mult în ceea ce privește crearea Avatar 2 și Avatar 3 a fost că piața s-ar fi putut schimba atât de mult, încât pur și simplu nu mai era posibil să-i atragi pe oamenii care sunt încântați să meargă și să stea într-o cameră întunecată cu o grămadă. de străini și să privească împreună ceva.”

El a pus întrebări dacă Avatar 2 și 3 vor putea atinge același număr de fani pe care l-a făcut Endgame, dar a spus că va „încerca”. “Poate că da, poate că nu, dar ideea este că încă ar putea fi posibil”, a spus el. La lansare, Avatar a devenit cel mai mare film din toate timpurile, dar a fost depășit anul acesta de Endgame. Sequelul Marvel se află acum în fruntea listei cu o valoare estimată de 2,79 miliarde de dolari la box office-ul mondial, urmat de Avatar și Titanic, care a fost regizat și de Cameron.

Anul trecut, el a dezvăluit de ce i-a trebuit atât de mult să înceapă să filmeze filmele, învinovățind tehnologia de capturare a mișcărilor subacvatice – ceva ce susține că „nu a mai fost făcut până acum”. Kate Winslet va apărea în continuări alături de membrii distribuției: Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver și Stephen Lang. Avatar 2 a fost initial anunțat spre a fi lansat în decembrie 2020, dar a fost amânat de curând cu încă un an după achiziționarea Fox de către Disney.

Articole asemanatoare
Matt Damon
Matt Damon a refuzat un rol uriaș care i-ar fi adus 250 de milioane de dolari
Avengers
Avengers: Endgame a detronat Avatar și devine filmul cu cele mai mari încasări din istorie
James Cameron
James Cameron, reacție de milioane după ce Avengers: Endgame a depășit Titanic
Terminator
Noul Terminator a primit, în sfârșit, și un titlu oficial

Avatar 2 și 3: James Cameron nu este sigur dacă lumea își dorește să vadă continuările

by realitatea   1 min
1