Home > Agenda > Avengers: un nou personaj – o super eroină musulmană în rolul Kamala Khan

Avengers: un nou personaj – o super eroină musulmană în rolul Kamala Khan

Producătorul seriei Avengers Infinity War, Kevin Feige a confirmat că rețeta Avengers va avea un personaj nou, o nouă doamnă Marvel numită Kamala Khan al cărei rol s-ar putea să fie jucat de Priyanka Chopra.

Anunțul a fost făcut cu ocazia unui interviu acordat de Feige BBC. În acest moment se filmează pentru Căpitanul Marvel – cu Brie Larson în rol principal, film care va apărea anul viitor. Primul film Marvel cu o supereroină în centrul atenției ne-o arată pe Carol Danvers, o pământeancă ce preia structura genetică a iubitului ei Captain Mar-vell în urma unui accident distrugător. Ea este una dintre cele mai puternice personaje Avengers și printre puterile ei se numără şi cea de a zbura prin spaţiu, de a se autovindeca, de a lovi cu impulsuri de energie, şi mai ales de a avea o Conştiinţă Cosmică.

Kamala Khan este o adolescentă de origine pakistaneză care-și poate schimba înfățișarea și descoperă că are gene de extraterestru și care își însușește mantia Domnișoarei Marvel de la idolul său, Carol Danvers după ce aceasta devine Căpitanul Marvel.

La aflarea veștii, fanii seriei Marvel au spus că și-ar dori foarte mult să o vadă pe Priyanka Chopra în rolul Kamalei Khan cea care în present este vocea Domnișoarei Marvel din jocul Marvel Avengers Academy apărut în 2016.

Articole asemanatoare
Liviu-Varciu-si-Anda-Calin
Când va deveni tată Liviu Varciu pentru a treia oară! Am aflat secretul bine păzit al iubitei
Jared Leto va fi vampirul Morbius într-un nou film cu anti-eroi de la Sony
Marvel se pregătește să facă celebru primul supererou transgender
„Eu sunt inevitabil”: acesta este enunțul campaniei Trump – copiat după Thanos din Avengers

Comenteaza acest articol

Avengers: un nou personaj – o super eroină musulmană în rolul Kamala Khan

by realitatea   1 min
0