Tabu
Image default
lifestyle

Aventuri noi la Nickelodeon

Cu totii stim ca toti copiii se plictisesc usor si au nevoie constanta de surse de distractie. Dragi mamici si tatici, zilele voastre stresante iau sfarsit. Avem vesti nemaipomenite pentru voi! Incepem sa difuzam noi episoade din desenele animate favorite ale celor mici.

Zilele distractive incep pe 5 ianuarie cu Tickety Toc, in fiecare dimineata, de luni pana vineri, la ora 09:10. Gemenii incep noi aventuri atunci cand gasesc oasele unui preistoric Clockosaurus . Simtiti des ca ati avea nevoie de mai multe ore intr-o zi? Copiii vostri nu vor sa mearga la culcare pentru ca mai vor sa se joace? Avem un exemplu de un copil cu astfel de dorinte, dar si cu multe idei nastrusnice. Atunci cand Zack nu se simte pregatit sa-si termine ziua de joaca , pregateste o misiune prin care sa opreasca venirea noptii, astfel incat ziua sa nu se termine niciodata! Nu pierdeti noile episoade din Zack & Quack in fiecare vineri dimineata la ora 10:00, incepand cu 9 ianuarie.

Suntem siguri ca cei mici v-au spus o groaza de povești despre Regele si Regina Thistle, Nanny Plum si  Wise Old Elf din Little Kingdom. Aceste povesti le puteti descoperi in fiecare dimineata de luni pana vineri, la ora 09:20, incepand cu 12 ianuarie.

Distractie placuta dragi copilasi, mamici, tatici, bunici si animalute de casa! Zambiti in fiecare zi cu Nickelodeon! Stati conectati pentru noi experiente magnifice!

ARTICOLE SIMILARE

Limbajul semnelor

realitatea

Madonna: Lady GaGa mi-a copiat piesa!

realitatea

Jennifer Aniston e prietenă cu toți foștii iubiți

realitatea

50 Cent, dealer la 12 ani

realitatea

Ghici cine…

realitatea

NUNTA fetei sexy a lui VICTOR SOCACIU / Galerie FOTO

Scrie un comentariu