Home > Fashion > Aventurile lui Juergen Teller în țara lui Vivienne Westwood

Aventurile lui Juergen Teller în țara lui Vivienne Westwood

Campania primăvară/vară 2008 Vivienne Westwood a fost imortalizată de celebrul fotograf Juergen Teller. Rezultatul? Un album absolut fabulos, pe care îl poți achiziționa de pe Amazon sau alte site-uri de specialitate, la suma de 32 de euro.
Este o adevărată capodoperă: Funny, sexy, exotic și, cum era de așteptat, puțin scandalos. În afară de modele o vei descoperi pe însăși Vivienne, care, alături de soțul ei Andreas Kronthaler își joacă rolul vieții, surprins de aparatul foto.

O altă protagonistă a campaniei este și celebra Alek Wek, modelul de culoare sudanez. Juergen Teller a fotografiat colecția creând un mis-en-scène teatral.
A pornit de la tema controversatei The Adventures of the Black Girl in Her Search For God (,,Aventurile negresei în căutarea lui Dumnezeu’’) a lui George Bernard Shaw, nuvela scrisă în 1932. De aici fotografiile sugestive cu măști tribale, păsări tropicale, arme ciudate și animale exotice. Un album capodoperă, care poate sta foarte bine în biblioteca ta, printre cărțile și albumele de fashion favorite.

Articole asemanatoare
Haul – noul instrument de marketing pentru branduri care pare nevinovat dar creează dependență
Noul show Burberry readuce în lumina reflectoarelor trendul rave dar și diferențele sociale
dyfashion
DyFashion – universul femeilor pasionate de modă
rihanna
Rihanna lansează un brand de fashion de lux

1 Response

Comenteaza acest articol

Aventurile lui Juergen Teller în țara lui Vivienne Westwood

by realitatea   1 min
1