Tabu
Image default
FASHION

Aventurile lui Juergen Teller în țara lui Vivienne Westwood

Campania primăvară/vară 2008 Vivienne Westwood a fost imortalizată de celebrul fotograf Juergen Teller. Rezultatul? Un album absolut fabulos, pe care îl poți achiziționa de pe Amazon sau alte site-uri de specialitate, la suma de 32 de euro.
Este o adevărată capodoperă: Funny, sexy, exotic și, cum era de așteptat, puțin scandalos. În afară de modele o vei descoperi pe însăși Vivienne, care, alături de soțul ei Andreas Kronthaler își joacă rolul vieții, surprins de aparatul foto.

O altă protagonistă a campaniei este și celebra Alek Wek, modelul de culoare sudanez. Juergen Teller a fotografiat colecția creând un mis-en-scène teatral.
A pornit de la tema controversatei The Adventures of the Black Girl in Her Search For God (,,Aventurile negresei în căutarea lui Dumnezeu’’) a lui George Bernard Shaw, nuvela scrisă în 1932. De aici fotografiile sugestive cu măști tribale, păsări tropicale, arme ciudate și animale exotice. Un album capodoperă, care poate sta foarte bine în biblioteca ta, printre cărțile și albumele de fashion favorite.

ARTICOLE SIMILARE

Sonia Rykiel pentru H&M

realitatea

Louis Vuitton Primăvară/Vară 2010, live pe facebook

realitatea

Madonna a regizat ultima campanie Miu Miu – VIDEO

realitatea

Jennifer Lopez a purtat din nou rochia Versace care a inspirat Google Images

Andreea Damian

Scheremet la Bucharest Fashion Week

realitatea

Aceste 5 noi tendințe de modă vor fi un succes în 2022

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu