Tabu
Image default
What's hot

Averea lui DAN DIACONESCU – inutila! FOTO!

printul harryberlin
Invitat joi la Antena 1, Dan Diaconescu a vorbit despre copilăria sa plină de griji și lipsuri, dar și despre viața lui actuală îndestulată.

“Eu reprezint modelul omului care se realizează în viață. Am plecat atât de de jos încât nu puteți crede. Nu aveam bani de vacanțe, nu aveam jucării, hainele le împrumutam de la frații mei, aveam pământ pe jos în casă… . Eu nu știam că o să ajung aici, dar tata mă plimba cu bicicleta lui și când era întrebat de vecini cine sunt, cum mă cheamă, spunea că sunt viitorul președinte al țării”, a spus Dan Diaconescu, adăugând:

“Când am plecat din Caracal nu știam unde este Casa Presei în București. Tot ce știam e că voiam să ajung cel mai tare jurnalist, numărul 1. Acum am tot ce vrei de la viață. Sunt un tip care a cumpărat un iaht cu 2, 8 milioane de euro și s-a plimbat o singură dată cu el. E superb, are 4 camere, living, baie, dar nu i l-aș da lui Băsescu să-l conducă, mi-e că-l strică. (…) Am cele mai frumoase balcoane de vilă din România, dar nu am ieșit niciodată pe balcon, așa că nu văd utilitatea lui. Făceți-vă case mici, cochete, iar restul banilor cheltuiți-i pe vacanțe, trăiți-vă viața! Eu degeaba am avion, elicopter și multe altele, că nu mă bucur de ele. Eu nu am timp de nimic”.

Dan Diaconescu deţine o avere la care mulţi dintre români tânjesc: o vilă cochetă în Bucureşti (500 mp, 1,5 milioane euro), acolo unde locuieşte cu familia, un apartament, un bloc în Băneasa şi case de vacanţă în Sinaia şi Mamaia. La toate acestea, se adaugă un iaht şi două elicoptere, un Bentley si alte limuzine. În total, omul de televiziune are o avere estimată la aproape 30 de milioane de euro.

La cei 44 de ani, Dan Diaconescu a reuşit să adune cât alţii în şapte vieţi. Experţii imobiliari estimează bunurile imobiliare la peste 17 milioane de euro. Astfel, el deţine în proprietate şase imobile, iar vila în care locuieşte, din cartierul Primăverii, costă 1,5 milioane euro, metrul pătrat de teren în zona respectivă ajungând la 5.000 de euro.

De asemenea, Dan Diaconescu este şi posesorul unui bloc în cartierul bucureştean Băneasa, unde iniţial vroia să facă sediul televiziunii pe care o conduce. Între timp s-a răzgândit, iar acum această clădire funcţionează ca o una de birouri. Valoarea construcţiei e de 2,7 milioane de euro.

Dan Diaconescu are şi o casă de vacanţă la Sinaia, care l-a costat aproximativ 300.000 de euro, dar şi un apartament la mare, în staţiunea Mamaia evaluat la 600.000 euro.

În plus, la poarta casei sale, Dan Diaconescu are o maşină în valoare de 385.000 euro, iar în garaj mai are doi bolizi la fel de scumpi. Omul de televiziune este pasionat si de yachturi, dar şi de elicoptere, astfel că şi le-a cumpărat pe toate. În total, cu tot cu case, maşini, yachturi şi elicoptere, Dan Diaconescu are o avere estimată la 26 de milioane de euro.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/cati-bani-are-dd-averea-lui-dan-diaconescu-valoreaza-cat-jumatate-din-oltchim-video_46198.html#ixzz2IxvoRf00

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/cati-bani-are-dd-averea-lui-dan-diaconescu-valoreaza-cat-jumatate-din-oltchim-video_46198.html#ixzz2IxvXbJLC

ARTICOLE SIMILARE

Fiul lui Valeriu Lazarov s-a insurat, la Miami, cu o romanca !

Mircea Badea o ia la misto pe Roxana Vancea! Poza care l-a amuzat teribil!

ROMANUL de 21 ani care va fi executat in Malaezia

SHAKIRA o sustine pe SANZIANA la Vocea Romaniei

Cum ar arăta vedetele dacă ar fi dependente de alcool (FOTO)

INNA a anuntat: “Sunt insarcinata!”

realitatea

Scrie un comentariu