Home > Fără categorie > Avertizarea lui IISUS DIN SIBERIA. SFÂRŞITUL LUMII este aproape

Avertizarea lui IISUS DIN SIBERIA. SFÂRŞITUL LUMII este aproape

I se spune Iisus din Siberia,şi are anumite teorii atât despre sfârşitul lumii, cât şi despre OZN-uri. Conduce o comunitate de peste 4.000 de credincioşi, adepţi ai unui cult bizar: un amestec între creştinism, budism, hinduism, religii păgâne şi cultul extratereştrilor.
Il cheamă Serghei Anatolievici Torop şi este fost ofiţer rus însărcinat cu dirijarea traficului rutier!
Majoritatea celor care intra în contact cu Iisus din Siberia susţin despre acesta că “radiază o dragoste incredibilă faţă de oameni şi că este fără îndoială Dumnezeu”! “Învăţatorul” este convins, printre altele, ca OZN-urile ne survoleaza constant şi că sfârsitul Pamântului este aproape. Printre multe alte teorii, insist asupra faptului că între 22 iulie şi 25 iulie anul acesta au fost vizibile obiecte necunoscute gigantice, care călătoreau cu o viteză ce depăşea cu mult viteza luminii. Mai precis,pe 22 iulie anul acesta, un obiect necunoscut de dimensiuni gigantice, a apărut în apropierea Soarelui, iar acest OZN avea 6 fluxuri de lumină.
De altfel, pe aceste “apariţii” îşi bazează afirmaţia că sfârşitul lumii este aproape, avertizând  că este vorba despre “naşterea unei noi lumi, în care numai cei care merită vor coabita cu alte civilizaţii”.


Loading...

Comenteaza acest articol

Avertizarea lui IISUS DIN SIBERIA. SFÂRŞITUL LUMII este aproape

by   1 min
0