Home > Agenda > Avicii a lăsat părinților, moștenitorii lui legali, o avere colosală

Avicii a lăsat părinților, moștenitorii lui legali, o avere colosală

avicii

Avicii și-a lăsat întreaga avere, estimată la 22,4 de milioane de euro, părinților săi, care sunt moștenitorii lui legali. Documentele făcute publice de Agenția fiscală din Suedia arată că părinții artistului, Klas Bergling și Anki Lidén, vor moșteni averea fiului lor – 231 milioane de coroane suedeze (22,4 milioane de euro).

DJ Avicii, al cărui nume real era Tim Bergling, s-a sinucis în aprilie 2018, la 28 de ani, în camera sa de hotel din Muscat, Oman. Avicii a susţinut un concert şi în România, în 2015, în cadrul festivalului Untold, din Cluj.

Avicii a fost votat pe locul 3 în Topul anual al revistei DJ Magazine în 2012, iar în 2013 a primit două nominalizări la premiile Grammy.

Potrivit legislației suedeze, în lipsa unui testament, averea celui decedat intră în posesia rudelor de gradul I. Și cum Avicii nu era căsătorit și nici copii nu avea, banii au ajuns automat la părinții lui.

Cotidianul suedez Expressen.se scrie că Avicii avea la momentul decesului datorii de 10,6 milioane de dolari în SUA și de 92.737 de dolari în Canada, datorii care au fost plătite înainte ca părinții lui să-l moștenească.

În scurta sa carieră de DJ, Avicii a strâns o avere frumușică. Potrivit estimărilor GQ, în 2014 avea deja 28 de milioane de dolari, câștigând 250.000 de dolari per show.

Articole asemanatoare
avicii
Cel mai nou cântec al lui Avicii face lumină asupra morții sale
Avicii
Fundația înființată în memoria lui Avicii va sprijini oamenii cu afecțiuni mintale
staruri
Staruri care ne-au părăsit mult prea devreme
avicii
Avicii s-ar fi sinucis. Anunțul familiei: „Nu a mai putut continua”

Comenteaza acest articol

Avicii a lăsat părinților, moștenitorii lui legali, o avere colosală

by Andreea Damian   1 min
0