Tabu
Image default
CULTUREWhat's hot

Aylin Cadir lanseaza „Fericirea”

De Dragobete, Aylin Cadir le daruieste romanilor o piesa noua, „Fericirea”, interpretata alaturi de trupa sa, Aylin & The Lucky Charms. O versiune moderna a mult iubitei romante romanesti, „Fericirea are chipul tau”, piesa se bucura si de un videoclip special, filmat in Turcia.

Interpretata in stilul caracteristic trupei Aylin & The Lucky Charms, piesa „Fericirea” aduce influente orientale subtile, ceea ce ii confera un sound aparte. Originile turcesti ale lui Aylin au adus o contributie importanta in realizarea piesei „Fericirea”, artista imprumutand sunete reprezentative din cultura orientala pentru aceasta piesa. In acelasi timp, noua versiune a romantei are un ritm lent, care aduce un plus de romantism si muzicalitate. Totusi, Aylin & The Lucky Charms au pastrat versurile de dragoste, pline de sensibilitate, ale compozitiei originale.

“Romantele au fost mereu o sursa de inspiratie pentru mine si colegii mei de trupa. Suntem norocosi sa     avem o asemenea mostenire culturala si, prin acest proiect, am dorit sa readucem in atentia romanilor aceasta piesa de valoare. Suntem foarte mandri de aranjamentul nostru instrumental al piesei si influenta orientala, in stilul kletzmer, ni se pare ca aduce un plus de valoare compozitiei. Sper ca va fi pe placul publicului de toate varstele”a declarat Aylin Cadir, lead vocal Aylin & The Lucky Charms.

ARTICOLE SIMILARE

Ting Tings cântă la B’ESTFEST

realitatea

Premiile “Art for children 2014” – un nou inceput pentru destine rescrise

A făcut fertilizare in vitro. Ce vedetă de la noi ar putea să aibă cvintupleţi!

Cântăreţ CELEBRU, ACUZAT DE VIOL ÎN GRUP

FOTO-GHICITOARE: Al cui e acest fund fantastic?

Alina Puşcaş, la un pas de moarte din cauza silicoanelor! Totul a început cu o pată mov

Scrie un comentariu