Tabu
Image default
CULTUREWhat's hot

Aylin Cadir lanseaza „Fericirea”

De Dragobete, Aylin Cadir le daruieste romanilor o piesa noua, „Fericirea”, interpretata alaturi de trupa sa, Aylin & The Lucky Charms. O versiune moderna a mult iubitei romante romanesti, „Fericirea are chipul tau”, piesa se bucura si de un videoclip special, filmat in Turcia.

Interpretata in stilul caracteristic trupei Aylin & The Lucky Charms, piesa „Fericirea” aduce influente orientale subtile, ceea ce ii confera un sound aparte. Originile turcesti ale lui Aylin au adus o contributie importanta in realizarea piesei „Fericirea”, artista imprumutand sunete reprezentative din cultura orientala pentru aceasta piesa. In acelasi timp, noua versiune a romantei are un ritm lent, care aduce un plus de romantism si muzicalitate. Totusi, Aylin & The Lucky Charms au pastrat versurile de dragoste, pline de sensibilitate, ale compozitiei originale.

“Romantele au fost mereu o sursa de inspiratie pentru mine si colegii mei de trupa. Suntem norocosi sa     avem o asemenea mostenire culturala si, prin acest proiect, am dorit sa readucem in atentia romanilor aceasta piesa de valoare. Suntem foarte mandri de aranjamentul nostru instrumental al piesei si influenta orientala, in stilul kletzmer, ni se pare ca aduce un plus de valoare compozitiei. Sper ca va fi pe placul publicului de toate varstele”a declarat Aylin Cadir, lead vocal Aylin & The Lucky Charms.

ARTICOLE SIMILARE

ANDREEA ESCA in doliu! A murit cineva care-i era foarte apropiata!

Cum a aratat mireasa lui TURCESCU la biserica!

4 filme de dragoste din toate timpurile ce nu trebuie ratate

realitatea

“Bebeluşa” Ioana şi-a schimbat infatisarea! Incredibil cum poate să arate!

Premiile Oscar: Hollywood se pregătește pentru nominalizările la Oscar

Andreea Damian

Video VIRAL. Fiica lui Beyonce, îngrozită la un concert al părinților ei. Ce făceau pe scenă

Andreea Damian

Scrie un comentariu