Tabu
Image default
LIFESTYLE

Aylin lanseaza “Half of me” inconjurata de prieteni

“Half of Me” este propunerea lui Aylin si a trupei ei, The Lucky Charms, pentru vara aceasta. Cu un aer fresh, multi prieteni si o buna dispozitie electrizanta, cantareata lanseaza un nou single si un nou videoclip.

Dupa un album pop-jazz si mai multe single-uri lansate, Aylin, revine in atentia ascultatorilor cu o piesa produsa de Fonogram Studios si Hahaha Production, editata de  BMG Gold Songs/Green & Bloom Smashes/Lee Anna James Music (ASCAP). Muzica si versurile sunt compuse de Lee Anna James si Elena Morosanu si aranjamentul estefacut de  Cotoi Alexandru si  Mihai Andrei.

Inedit este cuvantul de ordine cand vine vorba despre proiectul muzical al cantaretei, asa ca videoclipul se bucura de prezenta prietenilor lui Aylin.

“A fost cel mai fun videoclip la care am lucrat atat eu cat si cei prezenti, dupa cum mi-au declarat chiar ei la finalul zilei. Ceea ce a rezultat nu are cum sa nu-ti puna zambetul pe buze. Noi ne uitam non-stop la el!” a declarat Aylin.

In urma cu un an Aylin s-a intors la prima ei dragoste, muzica. Fiind una dintre actritele care isi face o cariera si in muzica, se imparte intre spectacolele de teatru si intre repetitiile si concertele cu Aylin and The lucky charms.  S-a dezvaluit in fata publicului asa cum este ea si a ales sa cante piese ce o reprezinta in totalitate.

ARTICOLE SIMILARE

S-a gasit averea lui Ceauşescu! Suma e absolut fabuloasa

IATA cu cine si-a inselat nevasta CONNECT-R! Foto!

Mihaela Rădulescu, muşcată de fund! Declaraţia uluitoare a divei

Comedia s-a transformat in drama! Nae Lazarescu e grav bolnav

Oamenii de știință au construit „frunza artificială” care folosește lumina pentru a produce singaz

Andreea Damian

Fata lui MICHAEL JACKSON – gravida la 16 ani!

Scrie un comentariu