Home > Lifestyle > Aylin lanseaza “Half of me” inconjurata de prieteni

Aylin lanseaza “Half of me” inconjurata de prieteni

“Half of Me” este propunerea lui Aylin si a trupei ei, The Lucky Charms, pentru vara aceasta. Cu un aer fresh, multi prieteni si o buna dispozitie electrizanta, cantareata lanseaza un nou single si un nou videoclip.

Dupa un album pop-jazz si mai multe single-uri lansate, Aylin, revine in atentia ascultatorilor cu o piesa produsa de Fonogram Studios si Hahaha Production, editata de  BMG Gold Songs/Green & Bloom Smashes/Lee Anna James Music (ASCAP). Muzica si versurile sunt compuse de Lee Anna James si Elena Morosanu si aranjamentul estefacut de  Cotoi Alexandru si  Mihai Andrei.

Inedit este cuvantul de ordine cand vine vorba despre proiectul muzical al cantaretei, asa ca videoclipul se bucura de prezenta prietenilor lui Aylin.

“A fost cel mai fun videoclip la care am lucrat atat eu cat si cei prezenti, dupa cum mi-au declarat chiar ei la finalul zilei. Ceea ce a rezultat nu are cum sa nu-ti puna zambetul pe buze. Noi ne uitam non-stop la el!” a declarat Aylin.

In urma cu un an Aylin s-a intors la prima ei dragoste, muzica. Fiind una dintre actritele care isi face o cariera si in muzica, se imparte intre spectacolele de teatru si intre repetitiile si concertele cu Aylin and The lucky charms.  S-a dezvaluit in fata publicului asa cum este ea si a ales sa cante piese ce o reprezinta in totalitate.

Articole asemanatoare
Care sunt principalele calitati si defecte gasite la prieteni?
Femeile si barbatii pot fi doar prieteni?
Fetele de la Amadeus joaca in noul clip Aylin&The Lucky Charms
Aylin – Secrete, temeri și dezastre în frumusețe

Loading...

Comenteaza acest articol

Aylin lanseaza “Half of me” inconjurata de prieteni

by   1 min
0