Tabu
Image default
lifestyle

Åži vedetele dau faliment

Viața de lux, afacerile păguboase sau divorțurile au fost câteva dintre motivele pentru care actori cu averi de peste 100 de milioane de dolari au ajuns să muncească pentru a supraviețui.

Kim Basinger
, Toni Braxton sau Lorenzo Lamas se regăsesc printre cei care au gustat din fructul gloriei și au căzut apoi în dizgrație. Umilința a fost și mai mare în clipa în care au trebuit să-și declare și falimentul.

În anii 80, Cindy Lauper era una dintre cele mai în vogă artiste ale momentului, având piese difuzate în întreaga lume. Stilul ei de viață luxos și cheltuielile iraționale au făcut-o însă să cunoască agonia.

După ce a aruncat cu milioane de dolari pe fereastră pe proprietăți imobiliare, tratamente de înfrumusețare și obiecte de lux, ea a ajuns din 1983 să muncească pentru a se putea întreține.

La fel s-a întâmplat și cu Toni Braxton. Ea câștigase din vânzarea albumelor peste 170 de milioane de dolari. Stilul de viață luxos și lipsit de discernământ, afacerile păguboase și contractele nefericite cu anumite case de producție au făcut-o să declare în 1998 falimentul.

Åži-a revenit ulterior lansându-se într-un lung circuit de concerte care au ajutat-o să își achite datoriile de peste un milion de dolari.

Citește articolul integral pe Romantica.ro

ARTICOLE SIMILARE

Fusta mini pe timbrele emise de Poșta Regală Britanică

realitatea

Cât costă un cover story? Uneori, imens!

realitatea

Caz de Dr. House! Un mare actor sufera de o boala rara

Anonimul 2010

realitatea

Avatar, două Globuri de Aur: cel mai bun film și cel mai bun regizor

realitatea

Diddy, Nelly, Usher și focuri de arme

realitatea

Scrie un comentariu