Tabu
Image default
lifestyle

AZIL EROTIC in UK dupa ce a refuzat sa fie NEVASTA nr. 14!

O tânără din Swaziland a devenit solicitant de azil în Marea Britanie după ce a respins avansurile amoroase ale regelui Mswati al III-lea şi a refuzat să se alăture haremul lui de 13 neveste.

Tintswalo Ngobeni, în vârstă de 22, a fugit în Anglia, pe când era încă adolescentă, după ce a atras atenţia a excentricului monarh din Swaziland, cunoscut pentru stilul său de viaţă luxos şi pentru cruzimile sale.

Regele Mswati al III.lea, în vârtă de 45 de ani, îşi alege în fiecare an câte o nouă mirească dntre tinerele ţării. Tintswalo Ngobeni, care acum locuieşte în Birmingham, avea doar 15 ani când regele i-a făcut avansuri amoroase, după ce a văzut-o la palatul celei de-a patra soţii a sa.

Tânăra povesteşte pentru „Daily Mail“ că a fost „îngrozită“când a aflat de intenţiile monarhului de a se căsători cu ea. „A început să mă sune la internatul şcolii, m-ar întrebat dacă vreau să fiu parte a familiei regale. Am păstrat tăcerea cu privire la temerile mele, dar am ştiut că nu vreau să mă căsătoresc cu el. Soţiile lui sunt închise în palatele lor, păzite de gărzi de corp şi nu pot merge nicăieri fără permisiunea regelui. Singura ieşire este o dată pe an, când pot merge, însoţite, la cumpărături în America“, mai spune Tintswalo Ngobeni.

Tânăra a fost nevoiăt să abandoneze un stil de viaţă confortabil într-o şcoală-internat privată, alături de mătuşa ei, care era şi tutorele ei şi care i-a aranjat fuga în Anglia pentru a se alătura mama sale care a ajuns la Birmingham cu cinci ani în urmă, după ce a fugit de un soţ abuziv.

Tintswalo Ngobeni.a aflat că regele ar fi trimis oameni după ea în Marea Britanie, şi spune că dacă s-ar întoarce riscă foarte mult deoarece în ţara ei cei care se împotrivesc toanelor regelui sunt torturaţi, bătuţi sau ucişi. Acum ea trăieşte cu spaimă ca nu cumva cererea ei de azil politic în Marea Britanie să nu-i fie respinsă.

Tată a 27 de copii, regele Mswati al III-lea a fost invitat la nunta nepotului mai mare al reginei Elisabeta a II-a, prinţul William cu Kate şi la festivităţile prilejuite de jubileul de diamant al suveranei britanice. Anul trecut, cea de-a şasea soţie a regelui Swazilandului a fugit din haremul regal invocând ani de „abuz emoţional şi fizic“ din partea soţului ei, sceie www.adevarul.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Dupa 21 ani! DIVORTUL actorilor Florin Zamfirescu si Catalina Mustata

Covoarele românești zboară până la Veneția

realitatea

Demi Moore plânge când vede reclame TV

realitatea

Ai încercat să te lași de oraș?

realitatea

IULIA VANTUR – ceruta de nevasta de SALMAN KHAN?

Jesus Luz se apucă de cântat

realitatea

Scrie un comentariu