Home > Agenda > B-™ESTFEST: numărul abonamentelor de trei zile se dubleaza!

B-™ESTFEST: numărul abonamentelor de trei zile se dubleaza!

Dupa epuizarea primelor 5000 de abonamente si suplimentarea acestora cu inca 1000, B’ESTFEST vine cu o noua veste buna: numarul abonamentelor pentru editia de anul acesta se va dubla! Oferit de Romtelecom si sustinut de Alto si Dacia, festivalul B’ESTFEST se va desfasura vara aceasta in perioada 1-5 iulie, la Romexpo, si ii va avea drept capete de afis pe The Killers, Moby, Santana, Motörhead, Orbital, Franz Ferdinand si Manowar, toate informatiile despre festival fiind disponibile si pe site-ul oficial, www.bestfest.ro.

Ca urmare a numarului foarte mare de cereri privind abonamentele B’ESTFEST, valabile pentru 2, 3 si 4 iulie, organizatorii festivalului au decis sa dubleze numarul acestora. “Cu cat ne-am apropiat mai mult de data festivalui am fost placut surprinsi de numarul mare de telefoane si e-mailuri de la cei care inca nu au reusit sa-si achizitioneze abonamente. Toate aceste cereri ne-au convins si am decis dublarea numarului de abonamente pentru aceasta editie!

Ne bucura faptul ca toti mai multi spectatori B’ESTFEST aleg abonamentele de festival, deoarece acestea reprezinta o solutie mult mai rentabila: cu doar 270 de lei ai acces la aproape 20 de concerte, cateva dintre ele cu cei mai apreciati artisti ai momentului, toate intr-o adevarata atmosfera de festival, cu public ‘frumos’, cu mancare buna, bautura rece si multe alte extra activitati deosebit interesante!” a declarat Laura Coroianu, Director Executiv Emagic.

Noile abonamentele au fost puse deja in vanzare in reteaua magazinelor Diverta si pe www.myticket.ro, putand fi achizitionate in continuare la pretul de 270 de lei. De asemenea, abonamentele vor putea fi achizitionate si de la intrarea in spatiul de festival, pe 1 si 2 iulie, la pretul de 300 de lei. Alaturi de abonamente, biletele pentru Ziua Zero si biletele de o zi ( 130 lei pana pe 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare), cele pentru AFTERSHOCK (100 lei si 150 lei, in functie de distanta fata de scena), sunt si ele disponibile pe www.myticket.ro si in Diverta.

Articole asemanatoare
Cronica unui B-™estfest amânat
The Ting Tings au dat startul festivalurilor verii 2009!
B-™ESTFEST își așteaptă publicul cu “extra goodies-!
THE KLAXONS pentru prima data in Romania – la B-™ESTFEST!

Comenteaza acest articol

B-™ESTFEST: numărul abonamentelor de trei zile se dubleaza!

by realitatea   1 min
0