Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Baby Blonde: noul balayage care te va întineri

Doriți puțină inspirație pentru a vă răsfăța părul cu delicatețe? Descoperiți Baby Blonde, o tendință de evidențiere a blondului deschis creat printr-o tehnică foarte precisă, pentru un rezultat natural, care este mai ușor de întreținut.

Tendința e pe val de câteva luni și promite un aspect luminos părului tău, perfect pentru vară. Deci, dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă ușura părul fără a-l decolora complet, puteți alege cu siguranță tehnica baby blonde!

O culoare de păr de succes în rândul vedetelor și influencerilor de pe Instagram, acest stil a câștigat din ce în ce mai mulți adepți și a fost o inspirație pentru multe femei care doresc să facă o schimbare subtilă și întineritoare. Scopul acestui tip de look este să imite iluminarea naturală a părului bebelușilor, astfel încât chiar și cei fără păr natural deschis să îl poată adopta.

Această culoare atemporală și elegantă luminează conturul feței cu reflexele sale sublime. Fie că aveți părul creț sau drept, scurt sau lung, evidențierea subtilă a firelor poate fi adaptată pentru a se potrivi texturii și gustului personal al părului.

Dacă părul nu este în mod natural ușor, va fi necesar să-l deschizi ușor în prealabil, înainte de a obține efectul natural de iluminare al baby blonde. Discutați cu un haiarstilist de încredere pentru a afla cele mai potrivite nuanțe pentru schimbarea părului, pe baza culorii de bază și a tonului pielii. El vă va putea oferi cele mai bune sfaturi pentru un rezultat natural, luminos și sublim.

ARTICOLE SIMILARE

Talismanele norocoase ale reginei. Le poartă mereu în geantă atunci când participă la evenimente

Andreea Damian

În ce condiții poți să vizitezi camera de control de la Cernobîl

Andreea Damian

Lecțiile de muzică îmbunătățesc abilitățile cognitive ale copiilor și performanța academică

realitatea

PAPUSA BARBIE UMANA. A dat 10.000 de lire sterline ca sa arata ca o papusa de plastic

realitatea

Paris Hilton e „regina perucilor”. Starleta se laudă cu o colecție impresionantă

Andreea Damian

Picioarele groase feresc femeile de boli de inimă – studiu

Andreea Damian

Scrie un comentariu