Tabu
BEAUTYSlider

Baby Blonde: noul balayage care te va întineri

Doriți puțină inspirație pentru a vă răsfăța părul cu delicatețe? Descoperiți Baby Blonde, o tendință de evidențiere a blondului deschis creat printr-o tehnică foarte precisă, pentru un rezultat natural, care este mai ușor de întreținut.

Tendința e pe val de câteva luni și promite un aspect luminos părului tău, perfect pentru vară. Deci, dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă ușura părul fără a-l decolora complet, puteți alege cu siguranță tehnica baby blonde!

O culoare de păr de succes în rândul vedetelor și influencerilor de pe Instagram, acest stil a câștigat din ce în ce mai mulți adepți și a fost o inspirație pentru multe femei care doresc să facă o schimbare subtilă și întineritoare. Scopul acestui tip de look este să imite iluminarea naturală a părului bebelușilor, astfel încât chiar și cei fără păr natural deschis să îl poată adopta.

Această culoare atemporală și elegantă luminează conturul feței cu reflexele sale sublime. Fie că aveți părul creț sau drept, scurt sau lung, evidențierea subtilă a firelor poate fi adaptată pentru a se potrivi texturii și gustului personal al părului.

Dacă părul nu este în mod natural ușor, va fi necesar să-l deschizi ușor în prealabil, înainte de a obține efectul natural de iluminare al baby blonde. Discutați cu un haiarstilist de încredere pentru a afla cele mai potrivite nuanțe pentru schimbarea părului, pe baza culorii de bază și a tonului pielii. El vă va putea oferi cele mai bune sfaturi pentru un rezultat natural, luminos și sublim.

ARTICOLE SIMILARE

Omenirea va avea nevoie de 80% mai multă mâncare până la sfârșitul secolului

Andreea Damian

Bucurestiul in weekend, 10-12 februarie

realitatea

Angelina Jolie, gest impresionant pentru ucraineni! – FOTO

Andreea Damian

Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în Coreea de Sud

Andreea Damian

Globurile de Aur 2024. Cele mai frumoase ținute de pe covorul roșu

Andreea Damian

Gina Pistol și Smiley, într-o nouă vacanță cu fiica lor, Josephine

Andreea Damian

Scrie un comentariu