Home > Sex-Relatii > Nud in doi cu “homosexualii”! MIRCEA BADEA si CIUTACU se dezbraca pentru sportiva FLORICA LAVRIC! Foto!

Nud in doi cu “homosexualii”! MIRCEA BADEA si CIUTACU se dezbraca pentru sportiva FLORICA LAVRIC! Foto!

Aşa s-a întâmplat şi de acaestă dată, când Ciutacu şi Badea au iniţiat o campanie inedită pentru strângerea de fonduri în scopul ajutării unei foste campioane olimpice, Florica Lavric, care luptă cu cancerul.

Victor Ciutacu ŞOCHEAZĂ: “Eu şi Badea suntem homosexuali şi ne-o punem”.
După incidentul cu campioana Alina Dumitru, Victor Ciutacu le-a trimis un mesaj tuturor “propagandiştilor” care nu sunt de acord cu părerea sa.
Jurnalistul a postat un mesaj pe o reţea de socializare în care îşi aduce “vorbe grele”. Acesta spune că el împreună cu Mircea Badea sunt victimele “propagandiştilor”.
“Noul hit al propagandei: eu şi Badea suntem homosexuali şi ne-o punem. Cu jenă faţă de familie, dau probă de joc cu femeile propagandiştilor”, a scris Victor Ciutacu pe Twitter.

Acum, insa, sensibilizati de suferinta fostei campioane Florica Lavric, cei doi socheaza din nou in incercarea de a strange fonduri. Pentru ca acţiunea lor să aibă parte de mai multă promovare, cei doi antenişti nu au ezitat să se dezbrace. În “budigăi” şi arătându-şi musculatura, Badea şi Ciutacu au pozat într-o poziţie de box, urmând ca această fotografie antologică să-i aparţină celui care o va câştiga în cadrul unei licitaţii pe Facebook.

Mircea Badea: “Nu mă mai interesează deloc sportul românesc”

Chiar dacă cu puţin timp în urmă, după scandalul cu Alina Dumitru, Mircea Badea promisese că nu mai vrea să audă de sportul românesc, totuşi, inima nu l-a lăsat să spună “NU” unui om aflat în impas.


Comenteaza acest articol

Nud in doi cu “homosexualii”! MIRCEA BADEA si CIUTACU se dezbraca pentru sportiva FLORICA LAVRIC! Foto!

by   1 min
0