Tabu
lifestyle

BAHMU iese cu bine – live la tv – din operatia de fibrom uterin! FOTO

gabriela spanic si andrei mangra (2)aandrei mangra si gabriela spanicgabriela spanic si andrei mangraandreea-cabral ibacka

Diagnosticată cu fibrom uterin, Adriana Bahmuţeanu (38 de ani) poate răsufla uşurată întrucât, ieri, la Spitalul Victor Babeş, doctorii au reuşit să o scape de problemele ginecologice. Curioasă din fire, Adriana a urmărit, pe un monitor, procedura medicală efectuată printr-o venă. Evident, operatia a devenit subiect de show tv.

Adriana Bahmuţeanu n-a dormit toată noaptea de dinaintea operaţiei de ieri, de teamă că nu ştia cum va decurge procedura medicală la care o va supune medicul Rareş Nechifor, de la Spitalul Victor Babeş. Ieri, în jurul orei 15.00, încurajată de ziarişti, căci nimeni din familie nu s-a aflat lângă ea, Adriana a intrat în sala de operaţie cu inima cât un purice.

Doar 20 de minute au durat emoţiile: “Nu am stat mult pe masa de operaţie. M-am uitat pe monitor şi am văzut cum îmi arde fibromul, întrucât, deşi eram sedată, ca să nu simt durerea, eram conştientă. Acum sunt bine şi mâine mă voi externa. Deja mi-e dor de copiii mei, care au rămas în grija mamei mele”, ne-a declarat ea.

Adriana se aştepta că Silviu Prigoană, soţul său, cu care se află în plin proces de divorţ, să fie sensibilizat de problemele ei medicale şi să o viziteze la spital cu o floare. Însă el pare mult prea supărat pe Adriana ca să-şi calce pe orgoliu, deşi era un bun prilej ca ei să se împace.

Vedeta de la Antena 2 le-a sfătuit pe femeile cărora le-a fost pus acest diagnostic să meargă să facă această intervenție, ținând să precizeze că, în urma unei astfel de operații uterul este salvat.

”Mă bucur că nu am ajuns la cuțit. simt niște înțepături. Azi e o zi mai critică. Am vrut să mă vedeți așa pentru că multe femei nu știu despre această procedură prin care îți poți păstra uterul. Nu este nici costisitoare. Le rog pe doamne să intre pe www.fibromuterin.ro, de unde pot afla mai multe informații. Intervenția a durat cam 20 de minute-jumătate de oră, cu anestezie locală. Nu este foarte greu, dar post operator este mai complicat. O să rămân în noaptea asta sub observație, iar în noaptea asta voi pleca fără probleme. Actualul meu soț nu mi-a dat nici măcar un mesaj, deși știa că trebuie să fac intervenția asta de acum două luni. Nu înțeleg de ce procedează așa, m-aș fi bucurat să am un mesaj de la el. Mă bucur că pot reveni la viața mea și mă bucur că încă mai pot avea copii”, a declarat Bahmu la Acces direct.

Mai mult: Bahmu, DECLARAŢIE ŞOCANTĂ din timpul operaţiei! Ce a văzut vedeta! – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Ghici cine iese din mașină

realitatea

Mama lui “Suleyman Magnificul”, incredibil de sexy la 68 de ani! FOTO

Expoziția Superheroes: Fashion and Fantasy

realitatea

1 comentariu

detectivi united 23 September 2012 at 7:14

multa sanatate doamna ADRIANA BAHMUTEANU

Răspunde

Scrie un comentariu