Home > Lifestyle > Stiri > Bahmu povesteste cum era Prigoană la pat

Bahmu povesteste cum era Prigoană la pat

Bahmu consideră că relația ei cu Prigoană s-a degradat din cauza eșecului politic al soțului ei, la alegerile locale din acest an. Ea a făcut și dezvăluiri despre cum era omul de afaceri la pat.

”Eu l-am iubit foarte mult pe Prigoană. Nu am stat cu el pentru bani. Lumea nu a putut înțelege cum am stat cu el, mai bătrân ca mine și să mai aibă și un picior de lemn. Este tatăl copiilor mei, dar nu mai pot tolera modul urât în care s-a purtat cu mine. Nu pot să înțeleg că acest om s-a schimbat brusc, în decurs de șapte-opt luni. Principalul motiv a fost legat de eșecul în politică. Însă a fost foarte urât modul în care s-a purtat cu mine. Eu nu aveam nici o vină că era el stresat. Eu zic că atunci când îți place de un om, te măriți cu el. Dacă nu-ți place ajungi să bei Furadan. Rău nu era la pat, din moment ce am făcut doi copii cu el. Când era romantic, în cretacic, plecam doar noi doi în vacanțe, îmi spunea că mă iubește. Ultima oară mi-a spus că mă iubește acum un an. Eu îi spuneam, iar el îmi răspundea ciufut. În pat oamenii se împacă sau dorm amândoi pe câte o parte. Nu cred în împăcarea sexuală. Dacă ne supăram dormeam în camere separate: el dădea aerul foarte tare și făcea frig în cameră. Lui îi place la răcoare. Eu am probleme la coloană, din cauza sarcinilor, fluctuațiilor în greutate”, a mai spus ea pentru Libertatea.ro.

Articole asemanatoare
Doua vedete se despart chiar dupa Anul Nou!
Telenovela continua! Silviu Prigoana: “Cine, m****i ma-tii, a iesit in poarta? Iti alergau hormonii si iti trebuia un vibrator”
Ea este sora nestiuta a Adrianei Bahmuteanu! A suferit si ea de pe urma lui Prigoana
Adriana Bahmuţeanu: «Dacă mor, să ştiţi că soţul meu mi-a pus pistolul în mână»

Comenteaza acest articol

Bahmu povesteste cum era Prigoană la pat

by   1 min
0