Home > Agenda > Cultura > Balerina care a impresionat o lume întreagă

Balerina care a impresionat o lume întreagă

Yana Cherepanova din Saint Petersburg a uimit o lume întreagă cu flexibilitatea de care dă dovadă și are deja 67.000 de fani pe Instagram.

La doar 13 ani, fetița a cucerit mii de internauți cu piruetele ei. Yana a uimit utilizatorii social media cu videoclipurile pe care le-a împărtășit online. Mama ei, Olga, spune că este vorba și de talent, dar și de un regim strict. Fetița a fost ajutată printr-o campanie de strângere de fonduri să urmeze cursurile la faimoasa academie de balet Vaganova.

Mama sa spune că își dorește ca fiica ei să devină un superstar. „Încă de la început era diferită față de alte fetițe”, mărturisește mama sa. „Foarte atentă la tehnici și extrem de serioasă în ceea ce privește baletul. Era chiar amuzant să vezi un copil așa de serios la cursurile de balet. Așa a început de fapt nebunia asta cu baletul”, a povestit Olga. Yana a dansat deja în Spărgătorul de nuci la Teatrul Mariinsky din St Petersburg. A fost de fapt un „vis devenit realitate”, spune mama sa.

„Vreau să muncească, să fie cuminte și să devină o balerină. Dacă vreți însă un răspuns sincer, trebuie să mărturisesc că îmi doresc să devină un superstar și să fie dorită de toate teatrele din lume”, a declarat mama sa pentru Daily Mail.

 

 

Articole asemanatoare
balerina
Balerina care încă dansează la 77 de ani. „Nu există limite când vine vorba de dans”

Comenteaza acest articol

Balerina care a impresionat o lume întreagă

by Oana   1 min
0