Tabu
Image default
lifestyle

Baletul Național Georgian la Bucureşti

Baletul Național Georgian Sukhishvili ajunge în Romania pentru un spectacol care va avea loc la Sala Palatului, pe 20 noiembrie 2013, începând cu orele 20.00.

Show-ul face parte din cel mai recent turneu european al Baletului și precede un amplu turneu pe continentul american. Baletul Național Georgian Sukhishvilli este prima companie profesionistă de dans din Georgia, înființată în 1945 de Iliko Sukhishvili și Nino Ramishvili

Cunoscuți în întreaga lume drept ”georgienii zburători” datorită acrobațiilor și săriturilor extrem de înalte executate pe durata reprezentației, dansatorii vor încânta publicul român cu un spectacol palpitant plin de tradiție și grație și o coregrafie complexă.

Spre deosebire de balerinii altor trupe din lume, toți bărbații care fac parte din trupa Sukhishvili dansează pe vârfuri, fără ajutorul unor încălțări speciale. De asemenea, ei folosesc în timpul reprezentației cuțite și săbii adevărate, realizate manual și special pentru ei de maeștrii georgieni. 

Spectacolul de la București promite a fi o experiență inedită atât pentru iubitorii dansului, cât și pentru cei atrași de momente artistice unice și memorabile.

Biletelele sunt disponibile pe www.eventim.ro, www.biletoo.ro și www.blt.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Joshua Bell la Ateneul Român din București

realitatea

Gwyneth Paltrow e înnebunită după Beyonce

realitatea

Ghici cine…

realitatea

Carla Bruni a acceptat un rol în filmul lui Woody Allen

realitatea

Pamela Anderson, la 45 de ani, nu vrea sa imbatraneasca!

Atelierul de creație Tabu

realitatea

Scrie un comentariu