Home > Agenda > eveniment > Band of Creators si-a lansat noile colectii in Tara Minunilor

Band of Creators si-a lansat noile colectii in Tara Minunilor

Band of Creators a recreat pentru cateva ore Tara Minunilor, un spatiu magic unde a avut loc lansarea colectiilor de primavara/vara a 10 designeri din portofoliul sau. Invitatii au fost introdusi intr-o lume fabuloasa, care a combinat perfect moda si magia,  prin decoururi supradimensionate, palarii fistichii, un teren de crichet si multe alte elemente.

Pe podiumul din Tara Minunilor si-au prezentat colectiile Ana Maria Gal, Aer Wear, Beliv, Crepe Black Collar, Adriana Goilav, 109, Florentina Giol, DoRV Clothing, Sandra Galan si  Alina Morar. Peste 400 de invitati au fost prezenti la show-ul oferit de Band of Creators, printre acestia numarandu-se oamenii din industria modei, jurnalisti de specialitate, bloggeri de fashion, pasionati de moda si o multime de vedete: Adela Popescu, Corina Bud, Simona Patruleasa, Ilinca Vandici, Alina Eremia, Elwira Petre, Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman, Ana Baniciu, Alexia Talavutis, Iulia Vantur, Carmen Negoita, Bianca Ionita, Razvan Ciobanu, Alexandra Ungureanu, Jojo, JazzyJo, Elena Ionescu de la Mandinga si Adina Halas.

Hainele prezentate sunt disponibile exclusiv in magazinul online bandofcreators.com si in showroomul Band of Creators Designers’ Store de pe str. Benjamin Franklin nr 14 .

L’Oréal Paris a fost Make-up Artist Oficial al evenimentului. Echipa de make-up a fost coordonata de Alexandru Abagiu – make-up artist oficial L’Oreal, iar Beauty District a asigurat in backstage serviciile de hair styling, coordonate de Sorin Stratulat – ambasador L’Oréal Professionnel si Catalina Stoica, nail expert.  Designerii tineri au fost sustinuti si de Peroni Italy, BCR, Kunst Atelier, Black Cab si La Strada.

Dupa prezentarea de moda, invitatii au ramas in Tara Minunilor pentru recitalul trupei Dekadens.

Articole asemanatoare
Dansul colectiilor de iarna 2015 in Plaza Romania
Colectiile de iarna defileaza intr-un show unic
Cel mai spectaculos Fashion Show Atipic, pe 17 octombrie!
Adina Buzatu alungă ploaia de la Sibiu

Comenteaza acest articol

Band of Creators si-a lansat noile colectii in Tara Minunilor

by   1 min
0