Tabu
Image default
lifestyle

Baneasa Shopping City devine Ţara Minunilor

De Paște, Băneasa Shopping City se transformă în Țara Minunilor, organizând o serie de evenimente speciale pentru clienții săi. Târgul de obiecte tradiționale de Paște, tombola aniversară, voucherele cadou, jocurile pentru copii și promoțiile disponibile numai în Băneasa Shopping City vor fi atracțiile principale ale Țării Minunilor.

După ce au beneficiat de trei nopți de shopping dedicate Paștelui (Magic Night Shopping Party), cei care incă nu au găsit un cadou pentru Paste au la dispoziție o serie de promoții valabile numai în magazinele din Băneasa Shopping City, sau voucherul cadou.

În plus, cumpărăturile de minim 200 de lei realizate pana pe 25 aprilie vor fi recompensate cu un talon de participare la Super Tombola Iepurasului. Toți cei care participă la aceată tombolă au șanse egale de a câștiga 2 autoturisme Hyundai oferite de Tiriac Auto, 20 plasme oferite de Media Galaxy, 20 de expresoare oferite de Nesscafe, 200 de vouchere de cumpărături în valoare de 50 de lei si mii de alte premii oferite de Coca-Cola.

Programul de Sărbători al Băneasa Shopping City este următorul
: pe 3 aprilie între 10:00 și 19:00, pe 4 aprilie este închis, iar pe 5 aprilie între 10:00 și 20:00.

ARTICOLE SIMILARE

Si tu, DELIA? Ce are in comun cu nunta EBA! Foto

Jenny Paul: Angelina Jolie s-a culcat cu Mick Jagger

realitatea

Gest ULUITOR din partea juratilor unui concurs de talente!

Drumul lui Dragoș

realitatea

Michael Jackson lua medicamente ca să fie în formă pentru concertele de la Londra

realitatea

Topul celor mai sexy modele Playboy din toate timpurile

realitatea

Scrie un comentariu