Tabu
Image default
lifestyle

Baneasa Shopping City devine Ţara Minunilor

De Paște, Băneasa Shopping City se transformă în Țara Minunilor, organizând o serie de evenimente speciale pentru clienții săi. Târgul de obiecte tradiționale de Paște, tombola aniversară, voucherele cadou, jocurile pentru copii și promoțiile disponibile numai în Băneasa Shopping City vor fi atracțiile principale ale Țării Minunilor.

După ce au beneficiat de trei nopți de shopping dedicate Paștelui (Magic Night Shopping Party), cei care incă nu au găsit un cadou pentru Paste au la dispoziție o serie de promoții valabile numai în magazinele din Băneasa Shopping City, sau voucherul cadou.

În plus, cumpărăturile de minim 200 de lei realizate pana pe 25 aprilie vor fi recompensate cu un talon de participare la Super Tombola Iepurasului. Toți cei care participă la aceată tombolă au șanse egale de a câștiga 2 autoturisme Hyundai oferite de Tiriac Auto, 20 plasme oferite de Media Galaxy, 20 de expresoare oferite de Nesscafe, 200 de vouchere de cumpărături în valoare de 50 de lei si mii de alte premii oferite de Coca-Cola.

Programul de Sărbători al Băneasa Shopping City este următorul
: pe 3 aprilie între 10:00 și 19:00, pe 4 aprilie este închis, iar pe 5 aprilie între 10:00 și 20:00.

ARTICOLE SIMILARE

Michael Douglas și-ar putea pierde vocea din cauza cancerului la gât

realitatea

Britney Spears îi trimite mesaje disperate lui Adnan

realitatea

Cursuri de dans contemporan la CNDB

realitatea

Madonna a pierdut contractul cu Louis Vuitton în fața Larei Stone

realitatea

Simply Madonna, expo costume la Londra

realitatea

Rihanna are un nou tatuaj sub sani

Scrie un comentariu