Tabu
lifestyle

Din ce bani traieste BASESCU in timpul suspendarii? FOTO

Traian Băsescu se află, conform Libertatea, într-o situaţia specială. El nu va fi plătit pentru  perioada în care este suspendat din funcţie şi cum soţia sa, Maria, este  casnică, va fi nevoit să intre în banii puşi la saltea sau să apeleze, pentru o  perioadă, la ajutorul financiar al fetelor sale. “Conform Codului Muncii, în  perioada suspendării contractului de muncă angajatul nu este plătit. Cazul  domnului Băsescu se încadrează în această situaţie. Domnia sa va putea, dacă nu  va fi demis la referendum, să-şi solicite în instanţă drepturile ce i se cuvin  pentru perioada în care a fost suspendat”, a precizat avocatul Ionela Vasile.  Practic, Băsescu va primi doar 3.750 de lei din indemnizaţia de 6.000 de lei  aferentă lunii iulie. În acest timp, Crin Antonescu, preşedintele interimar va  primi salariul de 5.330 de lei, de la Senat, instituţie pe care o conduce.

În ultima declaraţie de avere depusă luna trecută, Traian Băsescu avea în  conturi 86.000 de dolari, 29.000 de euro şi peste 520.000 de lei(deci un total  de 220.000 de euro). Mai mult, el deţine ceasuri, bijuterii şi obiecte de artă de 72.000 de euro. Dacă nu vor intra în conturi, Traian şi Maria Băsescu vor  putea apela la ajutorul fetelor. Elena câştigă peste 6.000 de euro lunar de la  Parlamentul European, iar Ioana este notar, o meserie foarte bănoasă în  România.

Mai mult: Băse, îţi dau fetele bani de mâncare? – Ştiri interne | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Chris Brown a făcut o criză de nervi la Good Morning America

realitatea

Liviu Varciu catre Andreea Tonciu: “BAI, NESIMTITO, BAAAI”!

APOCALIPSA după Lumiere

realitatea

Cele mai cool accesorii din licitatia caritabila Tabu

realitatea

La golf în Scoția

realitatea

George Michael scoate un album gay-friendly

realitatea

1 comentariu

Fonduri UE 16 July 2012 at 11:53

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Răspunde

Scrie un comentariu