Home > Fără categorie > Stefan Bănică Jr. a invitat-o pe Adriana la un test de paternitate

Stefan Bănică Jr. a invitat-o pe Adriana la un test de paternitate

Andreea Marin a vorbit, intr-un interviu pentru libertatea.ro, despre situatia dificila creata de Adriana Nicolae, femeia care ar fi sa se inteleaga ca tatal copilului ei ar fi actorul Stefan Banica Jr.
“Nu pot sa va spun cine este tatal, deoarece este o persoana importanta. Pot spune doar ca este un actor cunoscut si are in componenta numelui Junior. De altfel, fiica mea se va numi Adriana Nicolae Junior”, a declarat Adriana pentru libertatea.ro, anul trecut in luna februarie

Acum, Andreea Marin doreste sa lamureasca situatia:
“Sa joc un teatru de prost gust, zambind intr-o astfel de situatie ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat a fost prea mult chiar si pentru mine. Spun asta pentru ca am fost poate prea doamna atat timp cu “artistele” care au incercat sa devina cunoscute pe seama noastra, pentru ca asa au vazut ele ca “se poarta” si in strainatate, nereusind sa devina cunoscute prin talent sau rezultate proprii. Si au inteles ca o sa tacem orice ar face, deci au cale libera. Doar ca, omeneste, totul are o limita. Sunt un om rational, dar ma transform in leoaica atunci cand e vorba de familia mea si mai ales de suferinaa provocata copiilor nostri, cum a fost in acest caz. Nu am orgolii ieftine, daca nu ar fi fost ei implicati, nu as fi simtit la fel, cu siguranta, as fi fost la fel de detasata precum am fost atatia ani pana acum.”
Intrebata ce crede  Stefan Banica despre aceasta problema, Andreea Marin a declarat:
“O rezolva in justitie. Saptamana trecuta a fost un nou termen in proces si a invitat-o public pe doamna sa faca testul de paternitate, dar se pare ca nu auzim cand nu ne convine. S-ar spulbera “misterul”, la fel si publicitatea pe care o obtine in acest fel…”.


Loading...

Comenteaza acest articol

Stefan Bănică Jr. a invitat-o pe Adriana la un test de paternitate

by   1 min
0