Home > Agenda > BANICA nu accepta scaderea salariului si pleaca de la “Dansez pentru tine”!

BANICA nu accepta scaderea salariului si pleaca de la “Dansez pentru tine”!

PRO TV isi continua degringolada dupa plecarea lui Adrian Sarbu. În televiziunea din bulevardul Pache Protopopescu agitaţia a atins cote paroxistice. Viitorul principalelor producţii de divertisment – “Dansez pentru tine”, “Vocea României”, “Românii au talent” şi “Serviţi, vă rog!” – pare a fi din ce în ce mai sumbru. Mai exact, din cauza restricţiilor financiare impuse de mai-marii de la PRO TV, echipele tehnice care stau în spatele acestor producţii nu pot demara pregătirile pentru noul sezon. “Până la sfârşitul lunii aprilie mai sunt live-urile pentru «Românii au talent», sezonul actual. Dar, de la începutul lunii mai nu se ştie ce se va întâmpla cu emisiunile care au adus atâta audienţă postului nostru. Se termină toate proiectele şi nu sunt în pregătire altele, aşa cum ar fi normal pentru perioada asta a anului. Nu s-au făcut bugete pentru plecări în caravană, pentru salariile vedetelor. Adică nu s-au mai dat bani ca în alţi ani…”, ne-au dezvăluit surse din PRO TV. Subţierea fondurilor alocate acestor superproducţii- concurs şi de divertisment pare să-l fi vizat şi pe Ştefan Bănică jr, vedeta emisiunii “Dansez pentru tine”, show care s-ar putea să nu mai aibă loc în viitoarea grilă de toamnă.

Au vrut să-i taie din bani lui Bănică

Conform unor surse din PRO TV, fostul soţ al Andreei Marin – care ar încasa în- tr-un sezon o sumă care se învârte în jurul a 30.000 de euro, bani la care se adaugă şi anumite privilegii privind expunerea sa artistică pe canalele media ale PRO TV – ar fi fost chemat la negocieri.

Însă starul nici nu ar fi vrut să audă de o eventuală micşorare a veniturilor ce-i revin în urma participării sale ca prezentator al emisiunii “Dansez pentru tine” şi a ameninţat că va lăsa totul baltă şi va renunţa la show dacă nu se va ajunge la o înţelegere privind salariul său! “Şefii PRO i-au transmis să vină la renegocieri, pentru că nu-i mai pot plăti acelaşi salariu ca şi până acum. Bănică însă nici nu a vrut să audă de aşa ceva. Nu numai că nu s-a dus la negocieri, dar vedeta a transmis că, dacă i se va lua un singur cent din cât câştigă în momentul de faţă, va lăsa baltă emisiunea «Dansez pentru tine», producţie al cărei viitor este, oricum, incert”, ne-au dezvăluit surse din televiziunea din bulevardul Pache Protopopescu.

Partenera de scenă a lui Bănică, coprezentatoarea Iulia Vântur, se ţine, cel puţin deocamdată, departe de frământările din Pro Tv. Frumoasa blondă este implicată, în India, la Bollywood, în turnarea unei producţii muzicale, rol pe care l-a prins cu ajutorul iubitului ei, actorul indian Salman Khan. Contactată de ziarul Libertatea, Iulia Vântur a părut mirată de posibilitatea ca emisiunea care a făcut-o celebră să fie trasă pe linie moartă. “Sincer, nu am auzit această variantă. Eu lucrez cu Pro Tv”, ne-a declarat Iulia Vântur. Frumoasa moldoveancă nu-şi face însă griji financiare. “Am mai multe proiecte de suflet în sertar, însă nu sunt gata pentru a fi puse pe masă… Despre ce este vorba? Sunt proiecte personale, dar şi planuri legate de televiziune. Ba chiar şi de teatru. Am multe de făcut, nu-mi fac griji”, a încheiat Iulia.

Horia Brenciu a plecat deja!

Zvonul plecării lui Ştefan Bănică jr vine la scurt timp după ce o altă vedetă le-a spus “La revedere!” celor din PRO TV. Horia Brenciu (foto) a renunţat la poziţia de jurat al emisiunii-concurs “Vocea României” şi a semnat cu o televiziune concurentă. Oficial, artistul vorbeşte de noi provocări, de noi proiecte… În realitate, spun surse din PRO TV, şi Brenciu ar fi fost chemat la negocieri şi pus să accepte venituri considerabil mai mici. Cum nu s-a ajuns la o înţelegere, el şi-a făcut bagajul şi a plecat.
Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/stefan-banica-jr-dansez-pentru-tine-bani-protv-pleaca-485273.html#ixzz2vuaUamQu

Articole asemanatoare
Stefan Banica
Cum a reacționat Bănică după ce soția sa a primit mesaje indecente
Lavinia Pârva
Șoc pentru Lavinia Pârva! Ce propunere indecentă a primit soția lui Ștefan Bănică
lavinia si stefan banica
Cum au petrecut Lavinia și Ștefan Bănică la aniversarea fiului de un an
Stefan-Banica
Cât de creativ a fost solistul Ștefan Bănică în izolare

1 Response

  1. creca

    vaaaai!!! ce ne facem? pleaca banica? a plecat brenciu?
    extraordinar…am pierdut asemnea divi? n-am fost ins tare sa-i tinem?
    propun cheta nationala ( sa doneze inclusiv pensionarii) pentru a stringe fondurile necesare care sa multumeasca pretentiile celor doua PUTORI.

Comenteaza acest articol

BANICA nu accepta scaderea salariului si pleaca de la “Dansez pentru tine”!

by realitatea   2 min
1