Home > Lifestyle > Dezvaluirile prietenei LAVINIEI, iubita lui BANICA JR: “Nu o ia de nevasta!”

Dezvaluirile prietenei LAVINIEI, iubita lui BANICA JR: “Nu o ia de nevasta!”

Banica Jr nu o va lua in veci de nevasta pe Lavinia (cu 17 ani mai tanara)lavinia parva 20, sustine Ianna ex-ASIA. Chiar dacă au recunsocut că se iubesc, apropiaţii celor doi nu cred că rockerul o va duce pe brunetă la altar. Prietena cântăreţei, Ianna Novac, crede că relaţia prietenei sale este pasională, scrie www.click.ro.
După atâtea divorţuri şi despărţiri în peisajul monden, e loc şi pentru iubire! Cea mai proaspătă este şi cea mai controversată relaţie: cea dintre Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică.
Cei doi au recunoscut abia acum că sunt împreună, deşi ziarul Click! făcea dezvăluiri pe această temă încă din 2011, când fotoreporterii noştri i-au surprins petrecând trei ore împreună. Relaţia celor doi colegi de breaslă a fost o surpriză şi pentru prieteni. Surse spun că Bănică a atenţionat-o pe iubita lui să rărească întâlnirile amicale, de frică să nu iasă la iveală detalii despre aventura lor.
Una dintre apropiatele frumoasei brunete, cântăreaţa Ianna Novac, ştia că relaţia era de natură profesională, însă când a auzit că au făcut oficială povestea de dragoste, nu a luat-o drept serioasă.
„Sunt un om liber, am dreptul să trăiesc așa cum consider de cuviinţă, să trăiesc cu cine vreau şi asta şi fac”, a declarat ieri Bănică într-un interviu pentru Cătălin Măruţă. El a mai adăugat că nu Lavinia l-a despărţit de Andreea Marin.
„Nu o văd pe Lavinia să se mărite cu el. Ce, se mai însoară Bănică a şaptea oară, sau a câta ar fi?! Cred că între ei este doar o pasiune foarte puternică. Se spune că nu încap două săbii în aceeaşi teacă, şi mă refer aici la faptul că fac parte din acelaşi domeniu, însă sunt sigură că poate fi doar o relaţie foarte frumoasă între ei”, ne-a spus artista Ianna Novac.
Pârva trebuia să participe, ieri, la botezul micuţei Erika Maria, fetiţa Iannei, însă „agitaţia” din ultima vreme a determinat-o pe aceasta să absenteze de la evenimentul prietenei sale, şi a ales să meargă la Oradea, unde a susţinut un concert. Nu doar pentru Ianna a fost o surpriză să audă isprava brunetei. Printre cei miraţi au fost chiar şi părinţii cântăreţei.
Aceştia ar fi aflat din ziare despre relaţia fiicei lor cu Ştefan Bănică şi au vrut să ştie adevărul din gura Laviniei, spun surse bine informate. Aceştia erau îngrijoraţi pentru modul în care presa, dar şi “Zâna” au “tăvălit-o” pe fiica lor.
Bruneta ar fi fost tentată să-i dea o replică Andreei Marin, fosta soţie a bărbatului cu care ea se iubeşte acum. Însă Ştefan Bănică, care şi-a asumat relaţia cu Lavinia, a rugat-o pe mai tânăra lui iubită să se abţină de la comentariile la adresa “Zânei”, pentru a nu stârni iar un alt val de antipatie din partea publicului.


Loading...

Comenteaza acest articol

Dezvaluirile prietenei LAVINIEI, iubita lui BANICA JR: “Nu o ia de nevasta!”

by   2 min
0