Tabu
LIFESTYLE What's hot

BANICA recunoaste relatia cu LAVINIA! Cum a reactionat ANDREEA MARIN

“Observ că într-o societate plină de frământări social-politice, unii nu pot dormi din cauza vieţii mele particulare. Pentru a linişti «spiritele», declar că sunt deocamdată la începutul unei relaţii cu Lavinia Pirva şi nu ascund lucrul acesta. Sunt un om matur, liber şi e dreptul fiecăruia dintre noi să-şi trăiască viaţa aşa cum consideră, fără a simţi nevoia de a da explicaţii. Este alegerea mea şi sper să o respectaţi. Multumesc!”, a declarat Stefan Banica agentiei MEDIAFAX.
Iubita lui, Lavinia Parva, in schimb, a fost mai rezervata: “Nu comentez in niciun fel, atata tot, nu dau interviuri pe strada. Si vedeti ca va musca catelul daca sunteti rai.”
Andreea Marin a fost ceva mai vorbareata atunci cand a vazut coperta revistei Ciao!: fostul ei sot alaturi de femeia cu care s-a zvonit ca ar mai fi avut o aventura si pe vremea cand inca aveau o casnicie.
Reporter: Aici este fostul tau sot impreuna cu Lavinia Pirva…
Andreea Marin: Ai spus bine “fostul”, deci nu ma mai intereseaza! Fiecare isi vede de drumul sau si fiecare are ce merita de fapt. Pe mine ma intereseaza sa nu am o relatie pe care sa o ascund si de care sa-mi fie rusine in fata copilului meu.
Presa a scris ca Lavinia Parva ar fi motivul divortului dintre sotii Banica. Primele detalii privind o eventuala relatie intre cei doi au aparut in septembrie 2011. Ziarele au scris atunci ca, pe cand Andreea Marin era plecata din tara, Lavinia i-ar fi facut o vizita de trei ore lui Stefan Banica, in apartamentul lui din Dorobanti. Cantareata a catalogat informatia drept “o fabulatie totala”.
“S-a exagerat, ma deranjeaza pentru ca sufera familia mea”, spunea Lavinia.

ARTICOLE SIMILARE

Plouă plastic: fibrele microscopice cad din cer în regiunea Munților Stâncoși

realitatea

Dana Rogoz, PRIMA PLIMBARE alături de fiul ei FOTO

Ștefan Bănică jr. și Mihaela Rădulescu au dat uitării trecutul! Vezi ce au făcut în pauza de la “Dansez pentru tine”

DR. RADU ZAMFIR in stare de soc!

Michelle Obama îi dă peste nas lui Donald Trump

Andreea Damian

Samsung a lansat Gear 2 si Gear 2 Neo

Scrie un comentariu