Home > Lifestyle > BANICA recunoaste relatia cu LAVINIA! Cum a reactionat ANDREEA MARIN

BANICA recunoaste relatia cu LAVINIA! Cum a reactionat ANDREEA MARIN

“Observ că într-o societate plină de frământări social-politice, unii nu pot dormi din cauza vieţii mele particulare. Pentru a linişti «spiritele», declar că sunt deocamdată la începutul unei relaţii cu Lavinia Pirva şi nu ascund lucrul acesta. Sunt un om matur, liber şi e dreptul fiecăruia dintre noi să-şi trăiască viaţa aşa cum consideră, fără a simţi nevoia de a da explicaţii. Este alegerea mea şi sper să o respectaţi. Multumesc!”, a declarat Stefan Banica agentiei MEDIAFAX.
Iubita lui, Lavinia Parva, in schimb, a fost mai rezervata: “Nu comentez in niciun fel, atata tot, nu dau interviuri pe strada. Si vedeti ca va musca catelul daca sunteti rai.”
Andreea Marin a fost ceva mai vorbareata atunci cand a vazut coperta revistei Ciao!: fostul ei sot alaturi de femeia cu care s-a zvonit ca ar mai fi avut o aventura si pe vremea cand inca aveau o casnicie.
Reporter: Aici este fostul tau sot impreuna cu Lavinia Pirva…
Andreea Marin: Ai spus bine “fostul”, deci nu ma mai intereseaza! Fiecare isi vede de drumul sau si fiecare are ce merita de fapt. Pe mine ma intereseaza sa nu am o relatie pe care sa o ascund si de care sa-mi fie rusine in fata copilului meu.
Presa a scris ca Lavinia Parva ar fi motivul divortului dintre sotii Banica. Primele detalii privind o eventuala relatie intre cei doi au aparut in septembrie 2011. Ziarele au scris atunci ca, pe cand Andreea Marin era plecata din tara, Lavinia i-ar fi facut o vizita de trei ore lui Stefan Banica, in apartamentul lui din Dorobanti. Cantareata a catalogat informatia drept “o fabulatie totala”.
“S-a exagerat, ma deranjeaza pentru ca sufera familia mea”, spunea Lavinia.


Loading...

Comenteaza acest articol

BANICA recunoaste relatia cu LAVINIA! Cum a reactionat ANDREEA MARIN

by realitatea   1 min
0