Tabu
Image default
lifestyle

BANICA s-a intors singur din Dubai!

Ştefan Bănică jr. s-a întors în România, în această dimineaţă, revenind din mini-vacanţa petrecută la Dubai alături de fosta sa parteneră, Andreea Marin, şi de fiica lor, Violeta.

Spre surprinderea tuturor, Bănică s-a întors singur, Andreea Marin urmând să îşi prelungească şederea în Dubai. Fiica celor doi a rămas alături de mama sa.

La sosirea în aeroport, cântăreţul a fost extrem de rezervat în declaraţii, cu toate că o armată de jurnalişti ăl aşteptau. “Am declarat că nu dăm interviuri. Mulţumesc că sunteţi în număr atât de mare aici la aeroport, mi-aş dori să fie aşa şi la concerte”, a spus Ştefan Bănică jr.Întrebat de jurnalişti unde este Andreea Marin şi de ce nu au venit împreună, Ştefan a răspuns ironic: “Unde este Andreea? Aceasta este intrebarea!”.

Andreea Marin și Ștefan Bănică s-ar fi cazat în unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Dubai, Atlantis, iar costul total al vacanței ar depăși 10.000 de euro. Andreea și Ștefan ar fi făcut rezervarea pentru acest sejur încă din toamna anului trecut.

Andreea Marin și Ștefan Bănică s-au căsătorit în mare secret, în SUA, în anul 2006, după o relaţie de peste doi ani. Povestea lor de dragoste a devenit mai frumoasă când, în 2007, “Zâna” i-a dăruit soțului ei o fetiță, pe nume Violeta. Din păcate însă, după 7 ani de mariaj, cei doi au decis să divorțeze.

Sursă foto: rtv.net. Mai mult: Ştefan BĂNICĂ jr. S-A ÎNTORS SINGUR în ROMÂNIA! Andreea Marin a rămas la Dubai, cu micuţa Violeta – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Fostul iubit al Andreei Mantea, in spital dupa ce a fost batut crunt!

Gaina lui Cristoiu e istorie! O femeie din Nigeria a dat nastere unui CAL viu in timpul unui ritual de exorcizare

Jessica Alba, fericită cu celulită

realitatea

Expoziție La Perla

realitatea

ANDRA – foto cu primul IUBIT, inaintea lui MARUTA!

Gabriela Vrânceanu Firea – pentru BOTEZ a slabit 14 kg

Scrie un comentariu