Tabu
Image default
lifestyle

BARACK OBAMA nu e nascut in SUA? Marele scandal al CNP-ului!

Zvonul că Barack Obama (51 de ani) nu s-ar fi născut pe teritoriul american,  ci pe continentul african, în Kenya, a apărut în urmă cu multă vreme. Liderul  SUA a negat vehement acest lucru, arătând abia anul trecut un certificat de  naştere emis în Hawaii, despre care experţii în autentificări citaţi de presa de  scandal din SUA susţin că ar fi fost un fals grosolan, făcut cu ajutorul  computerului.

Acum, acuzaţiile au atins un nou nivel: un detectiv particular a descoperit  că numărul de identificare socială al preşedintelui, adică varianta americană a  CNP-ului, ar fi “împrumutat” de la un bărbat născut în 1890 şi decedat în urmă cu mulţi ani! Prin urmare, susţine Susan Daniels, Obama se legitimează cu acte  false! Pentru a-şi dovedi spusele, l-a acţionat în justiţie pe preşedinte, care  ar putea fi forţat astfel să-şi prezinte toate documentele personale în faţa  americanilor.

Despre numărul de identificare socială al lui Obama se ştie doar că începe cu  042 şi că este aferent, se pare, statului Connecticut, în vreme ce, fiind născut  în Hawaii, liderul trebuia să aibă prefixul 575 sau 576. Dacă acuzaţiile se vor  dovedi adevărate, Obama ar putea fi acuzat de fraudă la cel mai înalt nivel. Şi  asta pentru că, nefiind născut pe teritoriu american, Barack Obama nu ar avea  voie să candideze la funcţia de preşedinte al Statelor Unite, iar alegerea sa ca  preşedinte devine automat neconstituţională.

În prezent, conform unei alte publicaţii americane, Globe, e nelinişte la  Casa Albă, surse din interior afirmând că procesul trebuie luat în seamă, iar  cineva trebuie să meargă să o înfrunte cu brio pe Susan Daniels, la tribunal. Nu  se ştie însă cine va face asta. Rugaţi să comenteze situaţia, membrii  administraţiei prezidenţiale nu au oferit nici o explicaţie.

Mai mult: Scandal uriaş în SUA! Obama are acte de identitate false? – Stiri externe | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Pana la urma, CATALINA PONOR se marita! Nasa va fi NADIA COMANECI

Dress to Impress, 25-26 iunie

realitatea

Catalin Botezatu, internat de urgenta la Floreasca. Delira si avea febra! IATA DE CE

BEBELUSI schimbati intre ei la maternitatea din Onesti!

Se desparte MINDRUŢĂ? Nu!

Lopez “așa da-, Zellweger “mai bine nu-

realitatea

Scrie un comentariu