Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Barack și Michelle Obama divorțează?

Barack și Michelle Obama divorțează după 27 de căsătorie, susține tabloidul american Globe. Publicația scrie că cei doi ar parcurge o criză gravă în relaţia lor și ar fi decis să pună punct căsniciei.

„Michelle vrea mai mult de la Barack în ceea ce priveşte familia și este dezamăgită de faptul că alege să petreacă atât de mult timp la distanță. Ani de zile au făcut totul împreună și ea l-a susținut la fiecare pas. Așa că nu este de mirare că Michelle este furioasă acum”, precizează revista Globe.

Soții Obama formează unul dintre cele mai stabile cupluri din lume. Dar ceea ce a început ca un zvon pare să capete tot mai multă forţă. Potrivit publicației, fostul șef de la Casa Albă a decis să petreacă din ce în ce mai puţin timp în companiei soţiei şi a celor două fiice ale sale: Malia, de 21 de ani, şi Sasha, de 18 ani, preferând să călătorească în jurul lumii din motive profesionale şi lăsând educaţia tinerelor în grija exclusivă a mamei lor.

La această problemă s-ar adăuga indignarea fostei prime doamne a SUA faţă de soţul ei, care nu şi-ar fi respectat promisiunea de a o lăsa pe ea la conducere. Acestea ar fi principalele motive pentru care cei doi soţi ar fi decis să plece fiecare pe drumuri separate.

Nu este prima oară când se speculează asupra unei posibile crize într-unul dintre cele mai îndrăgite cupluri americane. Zvonuri alimentate şi de comentariile lui Michelle Obama, potrivit căreia căsnicia este grea şi că, în momentul în care cariera soţului a început să urce, au trecut printr-o uşoară criză şi au fost nevoiţi să facă terapie de cuplu.

La aceste zvonuri s-au adăugat şi afirmaţiile unor reviste şi ziare americane care asigurau că ce doi soţi dorm în camere separate, că nu mai există relaţii între ei şi că Barack ar fi de părere că Michelle este o persoană rece, egoistă şi distantă.

 

ARTICOLE SIMILARE

Kitul de îngrijire la domiciliu împotriva COVID-19

Andreea Damian

Femeile zodiacului pe care toți bărbații le doresc

Andreea Damian

Concertul de Anul Nou de la Filarmonica Sibiu propune „O seară ca-n filme”

Andreea Damian

Ce idoli isi aleg astazi copiii si adolescentii?

realitatea

Aşa de sexy nu ai mai văzut-o pe Loredana niciodată! Imagini care îţi taie respiraţia

Tabu Tabu

Ce avere a lăsat Ion Caramitru. Era cel mai bogat actor român

Andreea Damian

Scrie un comentariu