Tabu
CULTURE PEOPLE Slider

Barack și Michelle Obama divorțează?

Obama

Barack și Michelle Obama divorțează după 27 de căsătorie, susține tabloidul american Globe. Publicația scrie că cei doi ar parcurge o criză gravă în relaţia lor și ar fi decis să pună punct căsniciei.

„Michelle vrea mai mult de la Barack în ceea ce priveşte familia și este dezamăgită de faptul că alege să petreacă atât de mult timp la distanță. Ani de zile au făcut totul împreună și ea l-a susținut la fiecare pas. Așa că nu este de mirare că Michelle este furioasă acum”, precizează revista Globe.

Soții Obama formează unul dintre cele mai stabile cupluri din lume. Dar ceea ce a început ca un zvon pare să capete tot mai multă forţă. Potrivit publicației, fostul șef de la Casa Albă a decis să petreacă din ce în ce mai puţin timp în companiei soţiei şi a celor două fiice ale sale: Malia, de 21 de ani, şi Sasha, de 18 ani, preferând să călătorească în jurul lumii din motive profesionale şi lăsând educaţia tinerelor în grija exclusivă a mamei lor.

La această problemă s-ar adăuga indignarea fostei prime doamne a SUA faţă de soţul ei, care nu şi-ar fi respectat promisiunea de a o lăsa pe ea la conducere. Acestea ar fi principalele motive pentru care cei doi soţi ar fi decis să plece fiecare pe drumuri separate.

Nu este prima oară când se speculează asupra unei posibile crize într-unul dintre cele mai îndrăgite cupluri americane. Zvonuri alimentate şi de comentariile lui Michelle Obama, potrivit căreia căsnicia este grea şi că, în momentul în care cariera soţului a început să urce, au trecut printr-o uşoară criză şi au fost nevoiţi să facă terapie de cuplu.

La aceste zvonuri s-au adăugat şi afirmaţiile unor reviste şi ziare americane care asigurau că ce doi soţi dorm în camere separate, că nu mai există relaţii între ei şi că Barack ar fi de părere că Michelle este o persoană rece, egoistă şi distantă.

 

ARTICOLE SIMILARE

Melania Trump s-a săturat să fie Prima Doamnă a Americii

Andreea Damian

De vorba cu Ligia Kesisian Mitulescu, director artistic KINOdiseea

realitatea

Regina Marii Britanii încetează să mai îmbrace blănuri naturale

Andreea Damian

E sigur! IOHANNIS nu merge la dezbatere TV cu PONTA! Iata de ce!

Primul european vindecat de EBOLA!

Oamenii de știință au găsit formula pentru cântecul perfect de Crăciun

Andreea Damian

Scrie un comentariu