Tabu
Image default
LIFE & LOVESlider

Bărbații din zodiac care devin toxici și dominatori într-o relație

Toți bărbații sunt blânzi, atenți și au un comportament ireproșabil la începutul relațiilor lor. Sunt înțelegători și acționează cu grijă. Își ascund, însă, partea cea mai rea până când tu devii o trăsătură permanentă în viața lor. Există bărbați care pot deveni foarte toxici și te controlează la orice pas.

Iată 4 zodii care tind să devină toxice și dominatoare.

Berbec

Bărbații din acest semn zodiacal sunt plini de surprize și interesanți în același timp. Cu toate acestea, au și o latură egoistă prin care te pot face să plângi des. Vor să aibă întotdeauna ceea ce își doresc, iar părerea ta, în cele din urmă, nu contează pentru ei, deoarece nu le place ca cineva să intervină. Au tendința de a-și ține latura sensibilă în plan secundar și cu siguranță se pot transformă într-unul dintre acei bărbați reci și cruzi care te jignesc sau te rănesc mereu. Comportamentul lor toxic este venin pur și simplu!

Taur

Altfel foarte grijulii, bărbații Taur sunt foarte teritoriali. Se prezintă ca fiind buni și răbdători, dar au o puternică latură manipulatoare și dominantă. Pot deveni foarte nesiguri și acest lucru îi face să vrea să controleze totul.

Gemeni

Bărbații Gemeni nu se lasă ghidați întotdeauna de sentimente, într-o relație. Au o latură prietenoasă și flexibilă, dar dualitatea lor scoate la iveală o latura a personalității înfricoșătoare care te poate face să te simți ca și cum ai fi cea mai rea persoană din lume. Când se enervează, devin extrem de posesivi și nu se tem să scoată pe gură vorbe destul de dure, care te-ar putea răni.

Vărsător

Bărbații din acest semn zodiacal sunt revoluționari! Sunt duri și reci și pot deveni foarte distanți. Nu stau deloc bine cu încrederea în alte persoane, așa că pentru ei poate fi destul de dificil să se deschidă în față unei potențiale partenere de cuplu. O ceartă cu acești nativi se va finaliza într-un torent de acuzații și reproșuri.

sursa

ARTICOLE SIMILARE

Puterea energetica a pietrelor sau cristaloterapia

realitatea

Cu ce se ocupă Magda Vasiliu la cinci ani după ce a plecat definitiv din România pentru a-și salva copilul de cancer

Andreea Damian

Dana Nălbaru, fotografia datorită căreia a fost comparată cu Michelle Pfeiffer

Andreea Damian

Un serial abia lansat a reușit să devanseze „Game of Thrones“ pe IMDb

Andreea Damian

Cum s-a schimbat viața lui Lucian Viziru de când a părăsit Germania și a revenit definitiv în România

Andreea Damian

Au fost identificate trei noi simptome ale COVID-19

Andreea Damian

Scrie un comentariu