Home > Agenda > Bărbații frustrați ai PSD: după Manda și Brăiloiu avem și Bădulescu

Bărbații frustrați ai PSD: după Manda și Brăiloiu avem și Bădulescu

După Manda și Brăiloiu un alt bărbat politic frustrat, vicele Gabrielei Firea își înjură o colegă în timpul unei ședințe și nu-și cere scuze pentru că suntem în România.

Eu așa ceva n-am mai văzut și am văzut destule prosteli politice la viața mea. Viceprimarul Bucureștiului, aflat în timpul unei ședințe a Comisiei pentru Sănătate a CGMB, și-a insultat o colegă (pe Ana Ciceală de la USR) trimițând-o la origini. Bine, asta am mai văzut-o și auzit-o de la domnii din PSD. Și toți insultă doar colegele nu și colegii – ceea ce arată cât sunt de viteji. Dar domnul viceprimar al Bucureștiului, Aurelian Bădulescu (PSD) a scris și cu mâna lui, după care a și semnat asumându-și încă o dată faptele, în procesul verbal al ședinței. Nu s-a oprit aici ci, pentru că Ciprian Ciucu, consilier PNL în cadrul Primăriei Capitalei i-a luat apărarea colegei Ciceală (fiind de altfel singurul căci nici măcar doamnele din sală – inclusiv primarul Capitalei, Gabriela Firea nu spuneau nimic despre nesimțirea colegului lor) l-a invitat pe hol pe acesta la smardoială. Nu fără să bată apropurile libidinoase obișnuite la astfel de specimene cum că între cei doi ar fi neapărat nevoie să existe un soi de relație în care Ciucu ar fi protectorul Anei Ciceală. Bădulescu fost întrebat dacă e adevărat că a înjurat-o de mamă pe Ana Ciceală și a recunoscut mândru că da. Pentru că poate, pentru că a mai făcut asta și cu alții și nimeni nu l-a deranjat.

Pentru ”a intra în eternitate”, Bădulescu a consemnat înjurătura și în procesul-verbal al ședinței Comisiei, după care a și semnat, aveți aici copia după acest proces-verbal

Bădulescu este de altfel recunoscut pentru violența verbală căci s-a mai adresat colegilor în nenumărate rânduri cu apelative: „javre”, „fraieri”, „bulangii” şi „animale” pe care, de asemenea, și le-a asumat senin ulterior.

Aurelian Bădulescu este avocat de profesie, de altfel a fost avocatul de casă al lui Gigi Becali în ultimii ani. Becali este nașul de cununie al soților Gabriela Firea și Florentin Pandele, iar Bădulescu a fost susținut de PSD pentru postul de viceprimar. Aurelian Bădulescu a intrat în politică în 2008, când a fost ales prima oară consilier general al Capitalei din partea Partidului Noua Generație, formațiune fondată de Gigi Becali. În 2005, România Liberă a relatat că acesta ar fi fost lucrător al serviciului de informații al Ministerului de Interne – UM 0962, dar și despre o posibilă implicare a sa într-o rețea de droguri aduse din Venezuela de Beke Alexandru. Asta nu-și mai asumă.

E plin de bărbați frustrați în politica de la noi și am mai scris aici și despre cazul celorlalți doi colegi din PSD ai lui Bădulescu – Manda și Brăiloiu. Nu știu ce mai caută ei în funcții publice în anul 2018. Știu cum ajung pe liste, prin șantaj, cumetrie, furt. Dar de ce-i sprijină în continuare un partid care se laudă cu cea mai mare organizație de femei, de ce niciuna dintre colegele lor de partid nu ridică ochii și nu cască gura să le spună să plece acasă, asta nu pot să pricep. Iar aplaudacilor lor de pe margine, femei și bărbați deopotrivă, celor care se simt răzbunați de jignirile pe care acești oameni le adresează colegelor lor din alte partide, le transmit doar atât – unii/unele dintre voi aveți fete. Grijă mare că în primul rând lor le rupeți gâturile.

Articole asemanatoare
Laura Cosoi s-a decis să fugă departe de București
Cineva a făcut măști împotriva poluării pe care chiar îți vine să le porți deși înjuri autoritățile
Profesoara care vrea armă: Țiganii, ungurii, arabii dacă nu se pot controla pot ieși din clasă
Copacii de lângă Gara din Sinaia tăiați pentru parcare, românul vrea să-și bea cafeaua relaxat

Comenteaza acest articol

Bărbații frustrați ai PSD: după Manda și Brăiloiu avem și Bădulescu

by Dora Constantinovici   2 min
0