Home > Lifestyle > Bărbații preferă o femeie cu un astfel de corp

Bărbații preferă o femeie cu un astfel de corp

corp

Aparent, bărbaților le plac femeile înalte, cu silueta trasă prin inel. Alții le preferă pe cele voluptuoase sau plinuțe. Un studiu realizat de Dr Lobke M Vaanholt și echipa sa cu privire la tipul de femeie pe care îl preferă bărbații a scos la iveală rezultate predictibile. Se pare că femeile cu un indice corporal cuprins între 12 și 20 sunt considerate cele mai atractive.

Pentru a ajunge la acest rezultat, echipa de cercetători a prezentat participanților – bărbați de pe tot mapamondul – 21 de fotografii care prezintă diferite forme de corp pentru a le examina și a le clasifica în ordine, de la cele mai atractive la cele mai puțin atractive.

„Am cerut oamenilor, pe care i-am grupat astfel – patru grupuri în Africa, trei în Asia și trei în Europa să evalueze imaginile de diferite nivele de atractivitate”, a spus Vaanholt, potrivit Evening Express UK.

Majoritatea participanților au apreciat femeile slabe drept cel mai atractive. Potrivit PsyBlog, femeile cu un indice de masă corporală scăzut, aflate sub limita normoponderalității, au primit coeficient maxim.

Vaanholt a explicat că preferințele sunt direct legate de teoria evoluției. „Majoritatea oamenilor nu vor fi surprinși de  faptul că femeile slabe sunt mai atractive în ochii bărbaților. Acestea predomină mult în mass-media, cultură și modă”, a adăugat aceasta. Totul se reduce de fapt la sănătate. Femeile slabe sunt considerate a fi mai săbătoase comparativ cu femeile plinuțe. Forma siluetei lor coincide mai degrabă unui stil de viață sănătos, unei capacități de reproducere ridicate și cu o lungă speranță de viață.

 

Articole asemanatoare
Iordaniei i s-a cerut să înceteze cu pedepsele cu închisoarea aplicate femeilor care nu se supun
Noul Monopoly feminist oferă femeilor jucători mai mulți bani decât bărbaților
sarcinile
Aproape jumătate dintre bărbați cred că sarcinile casnice sunt împărțite egal. Femeile îi contrazic
Bebe Rexha îl critică pe producătorul de muzică sexist care a spus că este „prea bătrână pentru a fi sexy”

Comenteaza acest articol

Bărbații preferă o femeie cu un astfel de corp

by Andreea Damian   1 min
0