Tabu
FASHION Slider

Barbie îmbracă ținute inspirate din colecțiile marilor designeri

barbie

Caroline Helsen are 17 ani și încă se joacă cu păpușile Barbie. Și nu îi e rușine deloc, pentru că o face ca să-și perfecționeze competențele de designer vestimentar. Sătulă să vadă celebra păpușă îmbrăcată în același roz plictisitor, tânăra belgiancă a decis să-i schimbe stilul vestimentar.

Pasionată de modă, fiind la rândul ei fotomodel, Caroline creează în timpul liber cele mai frumoase ținute pentru păpușile ei, toate replici ale creațiilor Dior, Chanel și nu numai. Avea doar 13 ani când a început să coasă hăinuțe pentru Barbie, cu o precizie uimitoare, notează Daily Mail. A creat apoi contul de Instagram McCarbie, care a ajuns să aibă peste 6.000 de urmăritori, unde publică frecvent fotografii cu noile creații inspirate de marile case de modă.

E uimitor ce iese din mâna Carolinei, pentru că talent are cu duiumul. Replicile în miniatură sunt atât de bine realizate, încât ai crede că au fost create pentru o femeie în carne și oase, nicidecum pentru o păpușă din plastic.

https://www.instagram.com/p/BpxDaTBgrbV/

https://www.instagram.com/p/BocIRwLhtZP/

https://www.instagram.com/p/BoBy2Rxhtex/

Caroline petrece câteva luni pentru a finaliza o „colecție” miniaturală pentru că vrea s-o îmbrace pe Barbie în cele mai puternice tendințe ale sezonului.

https://www.instagram.com/p/Bmvw25hi40g/

https://www.instagram.com/p/BkF3kzXguY1/

https://www.instagram.com/p/Bht2jIvlQk3/

https://www.instagram.com/p/BeDvviDjQiZ/

Caroline Helsen a explicat pentru revista Love motivul care a determinat-o să lanseze proiectul. Păpușa Barbie a devenit mai feministă cu timpul, cu modele care o înfățișează în roluri de ingineră cochetă sau antreprenor, dar continuă să îmbrace roz, o culoare stridentă și foarte obositoare. Asta a convins-o pe belgianca noastră să se facă designer vestimentar pentru păpușile ei.

După ce a învățat să coasă, și-a căutat modele în revistele de fashion. Cu timpul, a început să se inspire din colecțiile lansate pe catwalkul Fashion Week. Majoritatea creațiilor sunt reciclate din haine vechi și bijuterii. Fiecare ținută reprezintă o nouă provocare pentru Caroline. E simplu pentru ea: alege o păpușă, desenează o șchiță și coase. Nu ar eun designer favorit, deci putem vedea în portofoliul ei online modele Versace, Miu  Miu, Dio, Chanel sau Prada.

 

ARTICOLE SIMILARE

Pictorial hedonist in Vogue Italia din noiembrie

realitatea

Daria Werbowy pe coperta primei ediții Industrie

realitatea

Sepala la The Place Concept Store

realitatea

Ce i-a spus Regina în șoaptă lui Trump când s-au întâlnit la Castelul Windsor

Andreea Damian

De ce prințesa Diana purta două ceasuri la mână

Andreea Damian

Persoanele care merg mai încet arată mai în vârstă

Andreea Damian

Scrie un comentariu