Tabu
lifestyle

Barmaniada, Working Flair and Exibition

Cea mai importanta competitie de flair bartending din Romania aflata la cea de-a V-a si ultima editie din 2010 – Working Flair&Exibiton, va fi sustinuta marti seara 14 decembrie ora 19:00 in Tonka Soul Café. Concursul se va desfasura pe durata intregii seri, iar valoarea premiilor acordate este de peste 1500 €.

Cei mai buni barmani din tara

Juriul va fi alcatuit din reprezentanti de prestigiu ai World Flair Association,  Tom Dyer – cofondatorul World Flair Association, unul dintre cei mai cunoscuti barmani de flair din lume; Tug van den Bergh, unul dintre cofondatorii World Flair Association, avand reputatia de a fi implicat in orice eveniment de marca mondiala legat de flair, fie ca organizator sau ca arbitru si nume grele ale barmanilor profesionisti din Romania; Daniel Rotea – barman cu o experienta de 10 ani si campion national la BMC 2006; Liviu Croitoru – barman profesionist si reprezentant al Romaniei la competitia de flair organizata de International Bar Assciation Singapore noiembrie 2010 si Bogdan Nicolae, Presedintele Asociatiei Barmanilor din Romania.

Premii si Skills

Ca si in cadrul editiilor anterioare, participantii vor pregati si vor servi 2 cocktailuri in cel mai spectaculos mod posibil, iar premiile vor fi acordate in baza fluiditatii si dificultatii miscarilor, coordonarea cu muzica, originalitatea, creativitatea si interactiunea cu publicul ale fiecarui concurent.

La aceasta competitie consacrata vor participa 20 de candidati dintre cei mai talentati barmani de flair din Romania, care urmeaza sa se lupte pentru locul I, cu un premiu in valoare de 400 , locul II cu un premiu de 250 si locul III cu un premiu de 150 . Concurentul cu cele mai multe puncte acumulate de-a lungul celor 5 etape va fi desemnat “Barmanul Anului 2010 in Romanania”, premiul acordat fiind in valoare de 1000 €.

 

ARTICOLE SIMILARE

Gay Travel- Milano

realitatea

20 de ani: 3 generații care încalcă reguli

realitatea

The power of dreams

realitatea

Inca o victima a anorexiei: TOPMODELUL a murit in somn si cantarea 38 kg! Galerie FOTO

realitatea

Două secrete despre ferestrele din plastic extrem de utile pe timpul iernii

Andreea Damian

Câștigătorii premiilor Grammy – LISTA COMPLETĂ

realitatea

Scrie un comentariu