Home > Agenda > stiri > ULUITOR! Un jurat a batut un concurent la MasterChef?

ULUITOR! Un jurat a batut un concurent la MasterChef?


Un bărbat pe nume Georgeo a acuzat că unul dintre juraţii de la emisiunea “Master Chef” l-a agresat verbal şi fizic în timpul înregistrărilor pentru una dintre probele concursului.
Georgeo şi-a spus povestea la Kanal D: “L-am acţionat în istanţă pe chef Florin Dumitrescu. M-a agresat fizic şi verbal la emisiune. S-a apropiat de mine nervos. Mi-a vorbit urât, iar eu nu accept înjurături. Am cerut să mi se vorbească într-un mod cuviincios. M-a lovit, mi-a tumefiat nasul. Iar când s-a apropiat de mine, duhnea a alcool.Eu n-am încercat să-l lovesc, deşi am făcut 9 ani de sport. Eu ceream respect de la el”, a povestit Georgeo.
În urma acestei altercaţii, bărbatul a părăsit show-ul de la Pro TV, deşi semnase un contract de participare la concurs. El şi-a scos certificat medico-legal, pe care îl va folosi în instanţă împotriva lui Florin Dumitrescu.În studioul de la Kanal D a fost prezentă şi soţia celui presupus agresat, care a avut lacrimi în ochi.
“Când i-am cerut doctoriţei care ne însoţea la filmări să-mi îngrijească nasul, am primit un răspuns care m-a lăsat mască: să pun gheaţă, că se retrage umflătura în 2-3 zile”, a mai afirmat fostul concurent la Master Chef, conform www.click.ro.

Comenteaza acest articol

ULUITOR! Un jurat a batut un concurent la MasterChef?

by   1 min
0