Tabu
Image default
PEOPLESlider

Bătaie violentă la iUmor. Ce vedete și-au împărțit pumni și picioare

În culisele emisiunii IUmor ar fi avut loc o bătaie în toată regula. Protagoniști ar fi fost magicianul Robert Tudor și Șerban Copoț, colegi de platou, care s-au luat la harță de la câteva glume proaste.

Conform cancan.ro, disputa lor a degenerat și s-a ajuns la îmbrânceli, pumni și picioare, dar și decoruri dărâmate, cei doi fiind cu greu despărțiți de cei prezenți.

Șerban Copoț ar fi negat vehement că între el și magicianul Robert Tudor ar fi avut loc un conflict în culisele emisiunii iUmor.

„Nu e adevărat (nr. râde). Nu, mă, de unde?! Ce scandal să am cu omul ăla? Nu știu de unde a pornit bazaconia asta. Doamne ajută (nr. să-i ia locul Robert Tudor la iUmor), dar ce, depinde de noi treaba asta?! El acolo a venit cu noi trei, cum să-mi ia mie locul. N-are sens. Nu vezi că n-are logică ce se spune acolo, în articolul ăla?! N-are niciun fel de logică. De ce aș fi eu în pericol că ar fi venit el sau altcineva? Fiecare e cu treaba lui acolo. O prostie de articol scoasă… nu știu de unde a ieșit. Doamne, Maica Domnului, nu știu. Imaginație foarte multă. Eu sunt un om foarte pacifist. Treaba lor. Tot ce faci rău, se întoarce împotriva ta. Eu am treabă cu familia, am alte scheme, am alte treburi”, a declarat Șerban Copoț pentru cancan.ro.

Fostul concurent al emisiunii Românii au talent n-a contestat, însă, existența unui scandal între el și colegul său, Șerban Copoț, și a menționat că așteaptă o discuție pe care s-o poarte cu producătorii emisiunii iUmor.

„Nu vreau să spun prea multe. Trebuie să mă întâlnesc întâi cu producătorii. Încă nu am voie să dau amănunte. Nu știu ce se va întâmpla, vom vedea”, a declarat, la rândul său, magicianul Robert Tudor.

Este al doilea incident de acest gen, după cel în care Cheloo și Mihai Bendeac s-ar fi luat la bătaie, tot din cauza unei dispute verbale. 

 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Zodiile care nu pot fi înșelate niciodată. Sunt cele mai înțelepte și simt totul

Andreea Damian

Englezii au călărit unicorni gonflabili după victoria cu Tunisia

realitatea

Decizia pe care a luat-o Meghan Markle în privința nașterii. Va încălca regula Casei regale

Andreea Damian

Salma Hayek nu se spală dimineața pe faţă. Motivele uimitoare pentru care ar trebui să-i copiem obiceiul

Andreea Damian

Fotografie subacvatica – Frig

realitatea

Emily in Paris: cum să reproduci machiajul și coafurile lui Lily Collins

Andreea Damian

Scrie un comentariu