Tabu
Image default
HEALTH

Băutura care te scapă de arsurile la stomac

Arsurile la stomac sunt o senzație de arsură în piept cauzată de acidul din stomac și poate fi foarte neplăcută. Vă oferim 7 remedii naturale, care vă pot ajuta să remediați problema.

  1. Gumă de mestecat

Guma de mestecat este grozavă pentru că stimulează saliva și înghițirea. Acest lucru vă poate ajuta să vă diluați și să vă curățați acidul din stomac. Faceți-o timp de o jumătate de oră după fiecare masă pentru a reduce arsurile la stomac.

  1. Ghimbir

Ghimbirul funcționează ca unul dintre cele mai bune ajutoare digestive. Este un aliment antiinflamator care ușurează problemele cu tractul digestiv. Când simțiți că apar arsuri la stomac, beți niște ceai de ghimbir pentru a relaxa stomacul.

  1. Suc de aloe vera

Sucul de aloe vera ajută la calmarea iritațiilor cauzate de refluxul gastroesofagian. Dacă suferiți în mod constant de arsuri la stomac, luați în considerare să beți ½ cană înainte de fiecare masă.

  1. Banană

Bananele conțin antiacide naturali. Începeți să mâncați o banană în fiecare zi pentru a ajuta la contracararea refluxului.

  1. Bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu poate ajuta la neutralizarea acidului din stomac și la calmarea episoadelor de arsuri la stomac. Trebuie doar să dizolvați o linguriță de bicarbonat de sodiu într-un pahar cu apă și să beți încet băutura rezultată.

  1. Purtați haine largi

În unele cazuri, episoadele de arsuri la stomac apar pentru că purtați haine strâmte care vă comprimă stomacul.

  1. Apa de lămâie cu miere

Deși sucul de lămâie poate fi uneori considerat foarte acid, o cantitate mică amestecată cu apă caldă și miere are de fapt un efect alcalin asupra corpului, care neutralizează acidul din stomac.

ARTICOLE SIMILARE

Limba galbenă | Ce semnificație are acest simptom și când să vă faceți griji?

Andreea Damian

Detoxifierea: Curatenia de primavara a organismului (partea 1)

realitatea

Bucura-te de gustul dulce cu… zero calorii! Stevia zero calorii!

realitatea

Descoperirea făcută de cercetători: inteligența artificială poate să detecteze cancerul de plămâni

Andreea Damian

Ce se întâmplă cu corpul tău când porți colanți în fiecare zi

Andreea Damian

De ce pe unii dintre noi curăţenia îi face mai puţin anxioşi?

Andreea Damian

Scrie un comentariu