Tabu
Image default
PEOPLESlider

Băutura cu beneficii uriașe pentru sistemul imunitar pe care Sofia Vicoveanca o consumă înainte de culcare

Sofia Vicoveanca bea în fieacare seară, înainte de culcare, o băutură care îi aduce o multitudine de beneficii, printre care și întărirea sistemului imunitar.

Aceasta a dezvăluit care este remediul natural prin care își menține puternic sistemul imunitar și care o ajută atunci când este răcită sau răgușită.

„Când sunt răcită, răgușită, mai folosesc câteva rețete naturiste. Luați un gălbenuș de ou, un pic de unt cald, cât o nucă, și amestecați totul cu o lingură de zahăr. Se freacă foarte bine și, după ce se face ca o spumă, se toarnă lapte clocotit. Se bea cald, înainte de culcare. Este bun pentru plămâni, pentru răceli”, a dezvăluit Sofia Vicoveanca, în vârstă de 82 de ani, potrivit ego.ro.

Cântăreața a dezvăluit și cum ține răgușeala la distanță, având un remediu special și pentru asta.

„Iar pentru răgușeală puteți face un terci din mămăligă, un fel de păsat, cu puțin unt și miere. E un deliciu, face tare bine la gât. O să scot o cărticică în care o să adaug și aceste sfaturi”, a mai spus Sofia Vicoveanca.

Aceasta are mare grijă de felul în care arată și spune că nu are voie să țină cură de slăbire, dar există o băutură pe care o bea zilnic și pe care o prepară acasă.

„Eu consum foarte multe crudități. Dimineața îmi fac un suc din țelină, morcov, sfeclă roșie, măr, cartof crud, roșie și câteva picături de lămâie. În rest, consum foarte multe salate. Mai mănanc branză, ouă. Seara nu prea mănânc, dar din când în când mai poftesc la câte ceva dacă mă uit la vreun film. Cafea nu beau, alcool nici atât, țigara nu știu să o mânuiesc, în schimb beau foarte multe ceaiuri”, spunea ea, în urmă cu ceva timp.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Alexia Eram a vorbit despre salariul Andreei Esca. Ce sumă încasează luna vedeta

Andreea Damian

Drama uneia dintre cele mai frumoase femei din lume: „Sunt cu un picior în mormânt!”

Andreea Damian

13 celebrități ale căror nume reale sunt un mister, chiar și pentru fanii adevărați

Andreea Damian

Femeile din Coreea de Sud își distrug machiajul în semn de protest față de standardele de frumusețe

realitatea

Google e acuzat public de hărţuire şi de discriminare sexuală

Cum are grijă solista Ruby de câinii ei

Tabu Tabu

Scrie un comentariu