Home > Lifestyle > culinar tabu > “Bazarul cu Mirodenii” – UNIC în Bucureşti!

“Bazarul cu Mirodenii” – UNIC în Bucureşti!

“Bazarul cu Mirodenii” este singurul magazin din Bucureşti care prin condimentele sale aduce aerul specific de la Istanbul.

În cadrul magazinului, pasionaţii de gătit pot descoperii o varietate mare de condimente clasice folosite în bucătăria românească si în cea europeană (sare, piper, chimen, paprika dulce/iute afumată, cimbru, rozmarin, scorțișoară), multe mirodenii exotice, specifice bucătăriilor orientale și sud-americane (turmeric, cardamom, șofran, anason, chilli, lemongrass, etc), cât și amestecuri de mirodenii gata preparate (amestec chinezesc de 5 mirodenii, biryani spice, tika masala, piri piri etc).

“Ideea deschiderii unui magazin de condimente a pornit de la pasiunea mea pentru arta culinară și din dorința de a transpune în peisajul pieței românești imaginea bazarului oriental, așa cum îl cunoaștem din țări precum India, Turcia, Maroc sau Egipt. Am adus culoare, arome clasice și exotice și, în plus, avem recomandări și sfaturi de specialitate pentru utilizarea fiecărui condiment în parte”, a spus Mihai Florea, proprietar Bazarul cu Mirodenii

Magazinul din capitală este deschis într-o locaţie centrală, pe strada Știrbei Vodă nr 53 – 55, lângă parcul Cișmigiu

Articole asemanatoare
Banksy explică de ce falsurile l-au forțat să intre în comerțul electronic și să-și vândă arta
Top 3 mancaruri din Italia primite cu bratele deschise in bucataria romaneasca
O serie de retete delicioase din bucataria greceasca…Grecesc sau romanesc?
Bucataria Mexicana – un adevarat ospat plin de delicatese

Comenteaza acest articol

“Bazarul cu Mirodenii” – UNIC în Bucureşti!

by   1 min
0