Tabu
Image default
BEAUTYWhat's hot

Beauty Report: Angelina Jolie si Brad Pitt la Governors Awards 2013

La a cincea editie a premiilor Governors, Angelina Jolie a fost unul dintre cei patru premiati. Pentru implicarea ei importanta intr-o serie de actiuni de caritate, cum ar fi ajutorarea refugiatilor si a vitimelor violentei sexuale, in special din Africa, dar si implicarea in campaniile de informare si sprijinire a copiilor maltratati in conflictele din Siria, Angelina a primit premiul Jean Hersholt Humanitarian, care i-a fost inmanat de George Lucas.

Pe covorul rosu, Angelina Jolie a pasit alaturi de sotul ei, Brad Pitt si fiul ei Maddox, in varsta de 12 ani. Actrita a fost atractia serii si nu degeaba, afisand un look elegant, menit pentru un astfel de eveniment. Angelina a purtat un machiajul minimalist, unde doar ochii au fost subtil conturati de un fard bej, alaturi de un fard intr-o nuanta stearsa de gri inchis, mat si mascara, make-up completat in aceeasi linie de un ruj hidratant in culoarea piersicii. Coafura a respectat aceeasi regula a simplitatii, Angelina optand pentru coc lejer la spate.

Brad Pitt a avut ocazia sa-si expuna noul look in mod oficial. Noua tunsoare care reuseste sa mai “stearga” din varsta actorului parea realizata chiar de acelasi hairstylist care se ocupa de look-ul fiului sau adoptiv, Maddox, pentru ca tunsorile pareau similare.

Foto: www.oscars.org

ARTICOLE SIMILARE

Vedeta de la noi – grav accident rutier! UITE cum arata masina zob!

Dieta-minune a lui Adele de România, care a slăbit 51 de kilograme în şase luni!

Insolență franceză

realitatea

Cele mai frumoase femei din Romania folosesc zeci de ore de Photoshop ca sa arate ASA!

realitatea

Dormi cu părul prins în elastic? Nici nu bănuiești ce ți se poate întâmpla

Andreea Damian

Graviduța Kate Middleton și gestul care a înfuriat-o pe Regină

Andreea Damian

Scrie un comentariu