Home > beauty > Beauty: Tendințe toamnă iarnă 2010

Beauty: Tendințe toamnă iarnă 2010

1. Tenul de porțelan

Dacă însă nu ai avut norocul să te naști cu un ten perfect, atunci trebuie să-l îngrijești cu mare atenție. Exfoliază o dată pe săptămână cu un produs delicat, nu uita să te demachiezi de două ori pe zi, dimineața și seara, și folosește o cremă hidratantă și hrănitoare. Aplică apoi un fond de ten în nuanța „nude” și atinge delicat pomeții cu blush într-o nuanță apropiată de cea a pielii.

2.  Buzele roșii

Orice nuanță de roșu, de la cel dulce și fondant ca și zmeura, până la roșu cărămiziu, toate ne plac. Pentru a avea un machiaj perfect, folosește creionul  și aplică rujul cu pensula. Poți să optezi pentru orice fel de textură, strălucitoare sau mată, folosite împreună sau separat. Personal, aleg roșu grena pentru zi și roșu ca focul pentru seară. Sau invers, în funcție de stare.

3. Nuanțe naturale pentru unghii

Sunt extrem de elegante și sofisticate, dar pentru o manichiură perfectă, mâinile trebuie să arate impecabil. Îngrijește-ți pielea cu creme hrănitoare, iar dacă ai pete pigmentare, nu uita să aplici un produs dedicat acestei probleme și evident, exfoliază o dată pe săptămână.

4. Cărarea pe o parte

Dintotdeauna mi-am dorit să pot să-mi fac cărare pe mijloc, însă din păcate, am un vârtej fix în partea dreaptă a frunții, așa că de când mă știu, cărarea mea este într-o parte. Prin urmare, după foarte mulți ani, nu fac niciun efort special pentru a fi în trend, iar asta mă face extrem de happy.

5. Fără mascara

Ei bine, asta chiar mi se potrivește. De foarte multe ori ies din casă într-o mega viteză și uit să-mi machiez genele. Dar dacă pentru tine, mascara este un must, atunci înlocuiește-o pe cea neagră cu una maro.

6. Paleta de marouri

Machiajul ochilor în aceste nuanțe revine sezonul acesta, iar simpla enumerare a lor pare o pagină dintr-un medniu de cafenea. Caramel, mocha, nuanțe de ceai și tutun… Aplică-le peste un fond de ten transparent și subliniază pomeții cu blush în aceleași tonuri.

7. Smokey eyes … colorat

Bineînțeles că va trece multă vreme până când machiajul fumuriu va ieși din modă și poate chiar din acest motiv, pentru că toate femeile îl iubesc pur și simplu, creatorii propun smokey eyes în nuanțe de albatru sau mov puternic. Like!

 

 

Articole asemanatoare
ten de porțelan
Cum obții un ten de porțelan ca al asiaticelor
Afla de la specialist cum sa faci un machiaj de zi cu accent pe buze

2 Responses

Comenteaza acest articol

Beauty: Tendințe toamnă iarnă 2010

by realitatea   2 min
2