Home > beauty > Beauty Top – Cele mai reusite si mai nereusite aparitii la premiile Emmy

Beauty Top – Cele mai reusite si mai nereusite aparitii la premiile Emmy

Decernarea premiilor Emmy reprezinta unul dintre cele mai importante evenimente ale anului. Cu alte cuvinte, cu mult timp inainte de a pasi pe covorul rosu, fiecare vedeta stie ce tinuta si accesorii va purta, cine se va ocupa de machiaj, coafura si manichiura, cu dorinta sa capteze toate bliturile camerelor, iar fotografiile sa apara, neaparat, la categoria “cea mai buna aparitie”. Daca mai prind si un premiu, deja e seara lor.

Cu atentia pe editia din acest an, pot spune, ca per total, reprezentantele celebre ale sexului frumos au fost spectaculoase.

Printre ele, cu o nota maxima pentru coafura si machiaj s-au aflat Christina Hendricks si Zooey Deschanel, care mi-au adus aminte de Old Hollywood Glam, elegantele Kate Mara si Kristen Connolly,  care au punctat printr-un look parizian, – machiaj soft si o coafura naturala, bine netezita –  Sarah Hyland si Heidy Klum, care au adus pe covorul rosu o nota exotica – piele bronzanta si un machiaj intens – iar Anna Gunn si Claire Danes, doua blonde superbe, au optat pentru coafuri lejere si un machiaj minimalist cu putine accente de culoare, care le-au pus foarte bine in valoare trasaturile.

De multe ori, cand te “chinui” prea tare ai si foarte multe sanse sa o dai in bara lamentabil. Printre cele mai nereusite aparitii s-au numar Lena Dunham, care a ales un machiaj la fel de ostentativ ca rochia, Kaley Cuoco, care a ales un machiaj extrem de intens pentru ochi si care nu a pus-o deloc in valoare, Lily Rabe, care a avut un look ca si cum ar fi jucat intr-un film cu vampiri, pentru ca avea atat buzele cat si ochii in nuante foarte inchise, iar tenul alb si parul blond nu au “ajutat” acest look deloc, iar Mayra Veronica a parut ca vine de la un show burlesque. Less is more, girls!

…and the Emmy goes to beauty!

Foto: Shutterstock


Articole asemanatoare
Tutorial make-up: Transforma-te de Halloween!
5 for beauty by ABAcademy Make-Up
Descopera cum poti sa te machiezi pentru un bal – Tutorial video
A avea sau a nu avea extensii? Aceasta este intrebarea!

Loading...

1 Response

  1. Ariete Atelier

    Cine o imbraca pe Lena Dunham!!? E de un talent extrem, serialul Girls este excelent, dar rochia aia ma face sa plang

Comenteaza acest articol

Beauty Top – Cele mai reusite si mai nereusite aparitii la premiile Emmy

by   1 min
1