Tabu
BEAUTY

Beauty trend: inserțiii de gropițe în obraji

Uitați de rinoplastii, lipoabsorbții sau silicoane pentru că ultimul trend în materie de chirurgie estetică este inserția de gropițe în obraji.

Intervenția nu durează mai mult de zece minute și constă într-o incizie în interiorul gurii sub anestezie locală. Åži atât băieții, cât și fetele se dau în vânt după gropițe. E drept că mai mulți bărbați preferă să-și "confecționeze" o gropiță în bărbie, în timp ce femeile sunt mulțumite cu obrajii.

Inserțiile de gropițe costă între 2000 și 5000 de dolari.

ARTICOLE SIMILARE

Când trebuie să folosești șamponul de clarificare

Andreea Damian

Cum poate sa arate Dana Rogoz la 20 de zile de cand a nascut! Uite ce TALIE are

realitatea

Alina Puscas a slabit prea mult!

Beauty Report: Angelina Jolie si Brad Pitt la Governors Awards 2013

6 coafuri fara moarte

Cheryl Cole – Vicii si secrete de frumusete

1 comentariu

Anonymous 9 June 2010 at 17:23

Din ce in ce mai multe ciudatenii… Daca nu te-a lasat D-zeu cu gropite nu mi se pare o mare tragedie, incat sa apelezi la chirurg pentru asa ceva. In ritmul asta o sa ajungem niste monstrii.
In loc sa avem grija de tenul nostru si sa-i oferim produse care nu-i dauneaza si sa ne ferim pe cat posibil de bisturiu, exact asta facem. Eu una am inceput sa folosesc produse bio de la Nvey eco, mai ales de machiat. Stam ore intregi cu ele pe fata + praful si toti microbii din jur, daca si produsele pe care le folosim mai contin tot felul de ingrediente nocive, la 40 de ani o sa aratam de 60.

Răspunde

Scrie un comentariu