Home > beauty > Beauty trend: inserțiii de gropițe în obraji

Beauty trend: inserțiii de gropițe în obraji

Uitați de rinoplastii, lipoabsorbții sau silicoane pentru că ultimul trend în materie de chirurgie estetică este inserția de gropițe în obraji.

Intervenția nu durează mai mult de zece minute și constă într-o incizie în interiorul gurii sub anestezie locală. Åži atât băieții, cât și fetele se dau în vânt după gropițe. E drept că mai mulți bărbați preferă să-și "confecționeze" o gropiță în bărbie, în timp ce femeile sunt mulțumite cu obrajii.

Inserțiile de gropițe costă între 2000 și 5000 de dolari.


Loading...

1 Response

  1. Anonymous

    Din ce in ce mai multe ciudatenii… Daca nu te-a lasat D-zeu cu gropite nu mi se pare o mare tragedie, incat sa apelezi la chirurg pentru asa ceva. In ritmul asta o sa ajungem niste monstrii.
    In loc sa avem grija de tenul nostru si sa-i oferim produse care nu-i dauneaza si sa ne ferim pe cat posibil de bisturiu, exact asta facem. Eu una am inceput sa folosesc produse bio de la Nvey eco, mai ales de machiat. Stam ore intregi cu ele pe fata + praful si toti microbii din jur, daca si produsele pe care le folosim mai contin tot felul de ingrediente nocive, la 40 de ani o sa aratam de 60.

Comenteaza acest articol

Beauty trend: inserțiii de gropițe în obraji

by realitatea   <1 min
1