Home > Slider > Bebe Rexha a dezvăluit că suferă de tulburare bipolară într-o postare emoționantă pe Twitter

Bebe Rexha a dezvăluit că suferă de tulburare bipolară într-o postare emoționantă pe Twitter

Bebe Rexha

Cântăreața și compozitoarea americană Bebe Rexha a dezvăluit într-o postare pe Twitter că suferă de tulburare bipolară. Afecțiunea o pune în mare dificultate pe interpreta hiturilor Say My Name și I’m a Mess, care recunoaște că nu „se simte prea bine”, potrivit BBC.

Bebe Rexha a vorbit despre boala sa pe Twitter, spunând că nu mai simte „rușinată” din cauza diagnosticului. „Nu am înțeles de ce m-am simțit atât de bolnavă”, a scris artista. „Mi-era greu să ies din casă sau să fiu în preajma altor persoane și au fost momente când nu puteam să dorm, când nu vroiam să mai lucrez sau să compun muzică. Acum știu de ce”, a mărturisit Bebe Rexha.

De asemenea, ea a spus că în ciuda diagnosticului ei, nu renunță și continuă să facă muzică bună. Cu o zi înainte de a vorbi despre afecțiunea de care suferă, Bebe a postat pe Instagram un videoclip în care a explicat că nu face „concurență” niciunui coleg de breaslă.

Ce este tulburarea bipolară?

Tulburarea bipolară, numită și depresie maniacală, este o condiție medicală care determină schimbări extreme de dispoziție. Persoanele afectate se pot simți foarte fericite pentru câteva săptamâni, ca apoi să se cufunde într-o depresie adâncă.

Faza simptomelor depresive

Fără tratament, o persoană afectata de tulburarea bipolară poate experimenta episoade intense de depresie. Simptomele includ tristețe, anxietate, pierderea energiei și dificultăți de concentrare. Pacienții își pot pierde interesul față de activitățile care îi satisfăceau înainte. De asemenea, aceștia se pot îngrășa sau pot slăbi, dorm prea mult sau prea puțin și au gânduri suicidale.

Faza simptomelor maniacale

În timpul unei faze maniacale, pacienții au tendința de a se simți euforici, ceea ce duce la o stimă de sine exagerat de mare și la agitație. Comportamentele nesăbuite, inclusiv cheltuielile risipitoare, indiscrețiile sexuale și abuzul de substanțe, sunt comune în această fază.

 

Articole asemanatoare
Bebe Rexha îl critică pe producătorul de muzică sexist care a spus că este „prea bătrână pentru a fi sexy”
bebe rexha
Bebe Rexha, „prea mare” să poarte rochie: designerii refuză să-i creeze ținuta pentru Grammy
mariah carey
Mariah Carey suferă de tulburare bipolară: „Am trăit cu o teamă constantă”

Comenteaza acest articol

Bebe Rexha a dezvăluit că suferă de tulburare bipolară într-o postare emoționantă pe Twitter

by Andreea Damian   1 min
0