Home > Fashion > Bebe Rexha, „prea mare” să poarte rochie: designerii refuză să-i creeze ținuta pentru Grammy

Bebe Rexha, „prea mare” să poarte rochie: designerii refuză să-i creeze ținuta pentru Grammy

bebe rexha

Cântăreaţa americană Bebe Rexha a fost nominalizată pentru prima dată la premiile Grammy. Gala urmează să aibă loc pe 10 februarie la Los Angeles, dar pe artista de 29 de ani o frământă o mare grijă: niciun designer nu vrea să-i creeze outfitul pentru ceremonie.

Creatorii de modă, cărora le-a cerut o rochie, au refuzat-o, pentru că e prea corpolentă. Bebe Rexha, cunoscută mai ales pentru piesele „I’m A Mess” și „Meant to Be”, e „prea mare”. Măsura artistei americane de origine albaneză echivalează cu numărul 41 din Europa.

Bebe nu înțelege de ce marii designeri refuză să facă o ținută pentru mărimea ei și și-a exprimat nemulțumirea pe Instagram. „Dacă nu vă place stilul meu vestimentar sau muzica mea este un lucru. Dar nu spune că nu poți îmbrăca pe cineva care nu are o anumită dimensiune a taliei. Sunt nominalizată la două premii Grammy, iar acesta este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată în cariera mea. Știu că artiștii colaborează cu designeri pentru a le crea outfit-ul potrivit pentru apariția la premiile Grammy. Am încercat și eu acest lucru, dar am fost refuzată din cauza formelor mele”, s-a plâns Bebe Rexha.

Fanii i-au cerut numele celor care au refuzat s-o îmbrace, ca să le boicotezele liniile vestimentare. Bebe a spus că își iubește corpul și că va veni totuși la premiile Grammy, indiferent dacă nu va purta o rochie de designer. Totuși, mesajul ei a avut efect: mai mulţi stilişti, alţii decât cei solicitaţi iniţial, au anunţat că vor fi bucuroşi să-i creeze o ţinută.

Creatorii de modă susțin că mărimea 38 este prea mare pentru standardul premiilor Grammy și nu riscă să facă o rochie foarte largă care s-o pună într-o lumină proastă și pe Bebe, dar și pe ei.

Bebe Rexha, de 29 de ani, are două nominalizări la premiile Grammy din acest an, la categoriile „Best New Artist” și „Best Country Duo/Group performance”, cu piesa „Meant to Be”, o colaborare cu Florida Georgia Line.

Bebe Rexha este o cântăreață americană (de origine albaneză), compozitoare și producătoare de discuri. Ea este cunoscută pentru colaborările sale, G-Eazy, la piesa „Me, Myself & I”, David Guetta, pentru piesa „Hey Mama”, MartinGarrix, la piesa „In the Name of Love”. Bebe a ajutat și la scrierea altor melodii precum „Monster”, interpretată de Eminem și Rihanna. În martie 2016, ea a lansat melodia „No Broken Hearts” cu Nicki Minaj.

Și alte vedete au dezvăluit că au întâmpinat aceeași problemă în anii trecuți, inclusiv actrița Melissa McCarthy, care în 2012 a fost nominalizată la Oscar, pentru rolul din „Bridesmaids”.

 

 Articole asemanatoare
Bebe Rexha îl critică pe producătorul de muzică sexist care a spus că este „prea bătrână pentru a fi sexy”
Bebe Rexha
Bebe Rexha a dezvăluit că suferă de tulburare bipolară într-o postare emoționantă pe Twitter
Nude make-up la premiile Grammy
J LO prea provocatoare la Grammy – FOTO!

Comenteaza acest articol

Bebe Rexha, „prea mare” să poarte rochie: designerii refuză să-i creeze ținuta pentru Grammy

by Andreea Damian   2 min
0