Tabu
Image default
CULTURE

Bebelusa OANA IONITA – 3 rochii la nunta! FOTO!

Bebelusa Oana Ionita a declarat pentru Libertatea că în ziua nunţii va purta 3 rochii de mireasă. “În ziua nunţii voi purta trei modele de rochii de la Angel Brides. La biserică, una de prinţesă, apoi o rochie din anii 70, iar la petrecerea de nuntă voi îmbrăca un model de gală, foarte elegant. Sunt foarte fericită”, a spus Oana care a dat de rochii nu mai puţin de 10 000 de euro.

Nunta va avea loc la Palatul Ghika din Bucureşti, la sfârşitul lunii iulie şi vor fi doar 150 de invitaţi, printre care mulţi sunt colegi de la Prima Tv.

„Amandoi, eu şi Florin, ne-am dorit o nuntă de vară, într-un spaţiu cu grădină, iar cea mai buna perioada este luna iulie. Chiar dacă majoritatea nunţilor se oficia sâmbătă, noi vom sărbători duminică şi probabil în fiecare zi a vieţii noastre. Voi avea patru domnişoare de onoare, prima este fiica mea Izabel, car va avea o rochie la fel ca a mea, de prinţesă, cu crinolină, a doua este Eva, fiica lui Mihai Găinuşă în vârstă de 7 ani, apoi Monica, care este instructor de aerobic la sala de dans, şi fosta mea colegă Delia de la Cronica Cârcotaşilor”, a povestit Oana.

De partea artistică se va ocupa Oana care a pregătit mai multe momente de coregrafie în timpul petrecerii. Pentru dansul de deschidere, Oana a început repetiţiile cu Florin de două luni şi încă mai lucrează pentru ca acesta să iasă perfect. Apoi colegii lui Florin, tenori la Teatrul “Ion Dacian”, au pregătit mai multe momente lirice. Oana va respecta tradiţiile nunţii româneşti, mai puţin partea cu furatul miresei.

“Nu mă voi lăsa furată. Nu îmi doresc să lipsesc de la nunta mea, mai ales că ştiu că petrecerea nunţii este foarte scurtă şi nu mi se pare normal să nu fiu prezentă la toată nunta. Deci avis amatorilor: Nu mă voi lăsa furată!”, a precizat Oana.

Mai mult: EXCLUSIV: Iată ce rochii va purta “Bebeluşa” Oana Ioniţă la nuntă! – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

DANI OTIL atacat de un urs

Nu există oare și o nirvana a machiajului?

realitatea

Stiati ca femeile care consuma alcool sunt mai slabe?

realitatea

Timbre de ieri și de azi | Expoziție MNLR

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei de 30 mai

realitatea

BIANCA: Cat e amenda pe care o va plati ANTENELOR!!!

Scrie un comentariu